صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۶۶۱۸
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵

رئیس جهاددانشگاهی فارس از رونمایی از هفت اثر مکتوب از سوی این نهاد با همکاری سازمان‌ها و ادارات مختلف، در آستانه سالگرد حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) خبر داد.

امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به نهایی شدن کار تألیف و انتشار هفت کتاب با موضوع حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) گفت: از پایان آذرماه سال گذشته و در راستای محقق شدن منویات مقام معظم رهبری درباره اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا و ابعاد آن حادثه، جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف به‌ویژه حوزه فرهنگی اقداماتی را برنامه‌ریزی و آغاز کرد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شد که هفت اثر مکتوب در زمینه‌های داستان، شعر، عکس و خبر، با استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی، تهیه، تألیف و منتشر شود.

وی با اشاره به تلاش بی‌وقفه یک ساله برای به ثمر رسیدن برنامه‌های یاد شده، گفت: اکنون و بعد از حدود یک سال، هفت اثر مکتوب شامل یک کتاب در زمینه شعر، یک کتاب در زمینه عکس، دو کتاب در زمینه در زمینه خبر و رویدادهای خبری و سه کتاب در زمینه داستان کودک و نوجوان به زیرچاپ رفته و آماده رونمایی شده است.

استقلال با قدردانی از تلاش‌های تیم‌های برنامه‌ریز و اجرایی تولید این محتواهای فرهنگی گفت: امیدوار هستیم که با رونمایی از این آثار، زمینه برای تهیه و انتشار آثار دیگری با فراگیری ملی و در برگیری دومین حادثه تروریستی حمله به حرم شاهچراغ(ع)، فراهم شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس یادآور شد: مراسم رونمایی از این آثار مکتوب، روز  دوم آبان‌ماه سال جاری و مکان آن در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع) خواهد بود.

استقلال در پایان ضمن دعوت از علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد فرهنگی تصریح کرد: این برنامه با حضور مقام‌های ارشد ملی و استانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام