صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۴۸۵
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به برگزاری طرح دانشجو معلم قرآن به مدت 100 ساعت آموزشی گفت: 11 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان کردستان موفق به گذراندن دوره آموزشی شده و گواهی طرح دانشجو معلم قرآن را دریافت کردند.

مهدی ورمزیار، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا، گفت: طرح دانشجو معلم قرآن به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و واحد فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان از اواخر سال گذشته با حضور ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان آغاز شد.

وی به اهداف برگزاری این دوره آموزشی اشاره کرد و افزود: تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی و شناسایی استعدادها‌ی بالقوه قرآنی در سطح کشور در جهت گسترش و توسعه معرفت قرآنی بین دانشجویان از اهداف این طرح قرآنی بوده است.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: دوره آموزشی طرح دانشجو معلم قرآن به مدت ۱۰۰ ساعت آموزشی و در مدت سه ماه برگزار شد که در طول دوره درس‌های فصیح‌خوانی، روش تدریس، آشنایی با علوم قرآن، سبک زندگی قرآنی، ترجمه و مفاهیم قرآن و روش تدیس با حضور اساتید مجرب کشوری تدریس شد.

وی به برگزاری آزمون این دوره آموزشی در 25 مردادماه جاری به صورت حضوری و آنلاین اشاره کرد و یادآور شد: از تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره فقط 11 نفر موفق به کسب امتیاز لازم شدند و به زودی گواهی دوره در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام