صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۶۲۰
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹

مراسم تجلیل و تکریم برترین‌های مسابقات قرآن جمعیت هلال‌احمر در دو مرحله استانی و کشوری برگزار شد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام سید‌رضا میرهاشمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در هلال احمر استان مرکزی، امروز، 2 آبان، در مراسم تجلیل و تکریم برترین‌های مسابقات قرآن جمعیت هلال‌احمر در دو مرحله استانی و کشوری، بیان کرد: 282 داوطلب در مسابقات قرآن، عترت و نهج‌البلاغه جمعیت هلال احمر ثبت‌نام کردند که مسابقات مرحله استانی در اردیبهشت سال جاری در دو حوزه دلیجان و اراک برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که این دوره از مسابقات در 5 رشته حفظ، قرائت ترتیل، تفسیر، احکام و نهج‌البلاغه برگزار شد، اظهار کرد: از 282 داوطلب ثبت‌نامی 127 نفر از اراک، 70 نفر از دلیجان و مابقی از سایر شهرستان‌ها بودند. پس از برگزاری مسابقات استانی 49 نفر رتبه‌های اول تا سوم را کسب کرده و 18 نفر به مسابقات کشوری اعزام شدند.

میرهاشمی ادامه داد: مسابقات مرحله کشوری  در روزهای 7 و 8 خرداد سال جاری به میزبانی تهران برگزار شد و در این مسابقات 6 نفر از نمایندگان استان با کسب رتبه‌های برتر به استان بازگشتند.

انتهای پیام