صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

استاندار کردستان گفت: از فرصت یوم‌الله ۱۳ آبان برای تبیین و روشنگری وقایع انقلاب و علت دشمنی با آمریکا در فضای مدارس باید بهره کافی را ببریم و لازمه این امر تسلط کاهی بر موضوعات و آشنایی با زبان گفت‌وگو با نوجوانان است.

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان امروز، سوم آبان در نشست سیاستگذاری و برنامه‌ریزی مراسم روز دانش‌آموز در استان کردستان گفت: 13 آبان یادآور وقایع تلخی از دوران رژیم طاغوت بوده است و محور این رویدادها انقلاب، شخصیت امام و دشمنی رژیم طاغوت با امام و استکبار و پشتیبانی از دولت‌های مستبد بوده است.

وی با تأکید بر باشکوه‌تر برگزار کردن راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در استان کردستان افزود: سال گذشته با تمام تهدیدات دشمن مردم در یوم‌الله 13 آبان حضور چشمگیر و باشکوهی داشتند، امسال نیز باید با تمام توان تلاش کنیم مراسمی در شأن نظام جمهوری اسلامی برگزار کنیم.

استاندار کردستان تأکید کرد: از فرصت یوم‌الله 13 آبان برای تبیین و روشنگری وقایع انقلاب و علت دشمنی ما با آمریکا در فضای مدارس باید بهره کافی را ببریم و لازمه این امر تسلط کاهی بر موضوعات و آشنایی با زبان گفت‌و‌گو با نوجوانان است.

وی با تأکید بر اینکه با شعار و فعالیت‌های شعاری کار پیش نمی‌رود، افزود: برای تبیین این وقایع با زبان گفت‌و‌گو باید برنامه‌ریزی صحیح صورت گیرد و و از ظرفیت دانشگاه، مدارس، صدا و سیما و رسانه‌ها بهره‌گیری کنیم.

زارعی‌کوشا زبان هنر را بهترین و اثرگذارترین ابزار برای بیان وقایع دانست و اظهار کرد: در این راستا باید در قالب پویش‌ها و با زبان هنرمندانه فعالیت کنیم.

وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان کردستان گفت: سفر دور اول رئیس جمهور و هیئت دولت به کردستان دستاوردهای بسیار خوبی برای استان داشت و در این سفر نیز اعتبارات تکمیلی پروژه‌ها به استان اختصاص می‌یابد که در سفر اعلام خواهد شد.

استاندار کردستان افتتاح راه آهن سنندج - همدان و پروژه‌های آبی از جمله پروژه‌های مهمی این سفر ذکر کرد و افزود: در جای جای استان پروژه‌های مهمی داریم که در این سفر اعتبارات خوبی برای آن‌ها هماهنگ شده و در سفر ابلاغ خواهد شد.

وی از پروژه راه آهن به عنوان یک انتظار ۲۰ ساله مردم نام برد و بیان کرد: یک سوم کارهای این پروژه عظیم در یک سال گذشته و در دولت سیزدهم انجام شده است.

زارعی‌کوشا یادآور شد: در سفر رئیس‌جمهور و هیئت دولت به استان، استقبال مردمی در سنندج و یک یا دو شهر دیگر استان را خواهیم داشت و بی شک استان کردستان که در مهمان‌نوازی زبانزد است، در این سفر نیز استقبال باشکوهی از رئیس دولت سیزدهم و هیئت همراه خواهد داشت و بار دیگر دشمنان را ناکام می‌گذارند.

انتهای پیام