صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۸۱۷۹
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۷

قطعنامه «آتش‌بس انساندوستانه» در غزه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید.

به گزارش ایکنا به نقل از اسپوتنیک، قطعنامه پیشنهادی اردن درباره آتش‌بس انساندوستانه در غزه با ۱۲۰ رای موافق در مقابل ۱۴ رای مخالف، در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید. این قطعنامه خواستار «آتش‌بس فوری و پایدار جهت توقف درگیری‌ها» شده است.

این قطعنامه غیرالزام‌آور در حالی شامگاه جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل رای آورده که ۱۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل، چهار مرتبه در تصویب قطعنامه در رابطه با درگیری‌های حماس و رژیم صهیونیستی ناکام بودند.

 «اسامه عبدالخالق» نماینده دائم مصر در سازمان ملل در ابتدای جلسه امشب گفت: تلاش سازمان ملل برای برقراری آتش بس به هیچ وجه جانبداری از طرفی نیست. این وظیفه اعضای سازمان ملل در قبال بی گناهان است. سیاست‌های محاصره و محرومیت از نیازهای اولیه، به‌ویژه آب، جایی در قرن بیست و یکم ندارد، زیرا قرون وسطی را تداعی می کند.

در همین راستا، «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل با حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی، مدعی شد تل‌آویو مطابق با قواعد جنگ باید از مردم خود محافظت کند.

گرینفیلد با این حال گفت: قوانین بین­­‌المللی انسانی باید در نوار غزه و در سراسر منطقه توسط همه طرف‌ها رعایت شود.

این در حالی است که از ساعاتی پیش جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حمله بی‌وقفه به مناطق مختلف نوار غزه را شروع کرده‌اند و صدای آمبولانس‌ها در مناطق مورد حمله شنیده می‌شود.

مقام‌های رژیم صهیونیستی از گسترش عملیات زمینی در غزه و رسانه‌های فلسطینی نیز از مقابله رزمندگان مقاومت با حملات صهیونیست‌ها خبر داده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند که ارتش اشغالگر به منظور آمادگی برای کشتارهای بی‌سابقه در ساعات آینده، خطوط ارتباطی در غزه را به طور کامل قطع کرده است.

در پی این حمله گسترده، برای تظاهرات در شهرهای کرانه باختری و قدس اشغالی جهت محکومیت این حمله فراخوان داده شد.

آژیرهای هشدار در شهرهای تل‌آویو، اسدود، الرمله، فرودگاه اللد و شهرک «مودیعین» در شمال غربی قدس به صدا درآمدند.

جنگ میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر و شروع عملیات «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین در واکنش به تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و این رژیم هم در واکنش به این عملیات حماس، عملیات «شمشیرهای آهنین» را علیه نوار غزه شروع کرد که بر اثر آن هزاران تن کشته و زخمی شده‌اند.

انتهای پیام