صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۰۰۷۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
حسین سلیمانی خبر داد:

مدیرکل کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم با اشاره به راه‌اندازی استودیو در برخی از موسسات قرآنی با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، گفت: برای بهره‌مندی همه فعالان قرآنی از این استودیوها دستورالعمل بهره‌مندی از خدمات استودیویی این موسسات ابلاغ شد.

حسین سلیمانی، مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به ایجاد و راه‌اندازی استودیو تخصصی تولید آثار تبلیغی - ترویجی قرآن کریم در مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت کشور، گفت: استودیو از مهم‌ترین نیازهای زیرساختی برای توسعه و افزایش سطح کیفی و کمی تولیدات قرآنی در این حوزه از قبیل ترتیل، تلاوت مجلسی، تواشیح و هم‌خوانی، ابتهال، ادعیه و مناجات و سایر نغمات قرآنی است. 

وی افزود: این مهم در بسته برنامه‌های سال 1393 کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم به تصویب رسید که اجرای آن حسب مذاکرات و مصوبات کمیته تلفیق دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی به جهت اولین سال از اجرا و بهره‌برداری شایسته موضوع، به دبیرخانه کمیسیون محول شد. 

سلیمانی با اشاره به اینکه اولین استودیو در سال 1395 به بهره‌برداری رسید، بیان کرد: پس از گذشت هشت سال از اجرای این طرح، شش استودیو راه‌اندازی شده که شامل استودیوهای موسسه فرهنگی، هنری و قرآنی ثقلین یزد، استودیو موسسه جامعه قاریان مشهد، استودیو موسسه فرهنگی و هنری بنیاد بین‌المللی آفاق قم، استودیو موسسه مهد قرآن تهران، استودیو موسسه مهد قرآن آذربایجان شرقی و استودیو موسسه قرآنی بینه اصفهان است. 

وی در ادامه به بیان برخی جزئیات محتواهای تولید شده در این استودیوها پرداخت و گفت: در مجموع در سال 1401 در حوزه آموزشی و پژوهشی 10 هزار و 386 دقیقه محتوا تولیده شده است. همچنین در این مدت 9860 دقیقه تواشیح و سرود، 2986 دقیقه ادعیه، 2400 دقیقه تیزرهای تبلیغاتی، 1445 دقیقه پادکست و فایل صوتی و 1794 دقیقه مدیحه‌سرایی ضبط شده است. 

مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه‌ فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم در ادامه به ابلاغ دستورالعمل خدمات‌رسانی استودیوهای قرآنی اشاره و اظهار کرد: این دستورالعل چگونگی بهره‌مندی جامعه قرآنی از خدمات این موسسات را بر اساس ضوابط ارائه خدمات استودیوهای تخصصی که با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مؤسسات قرآنی کشور راه‌اندازی شده است، مشخص می‌کند.

وی بیان کرد: این دستورالعمل با استناد به موضوع ردیف 18 فصل «ب» اعتبارات اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی که در سال 1393 مصوب شده است، از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنظیم و با هدف افزایش توانمندی‌های تولیدات قرآنی در اختیار مؤسسات مذکور قرار گرفته است. بنابراین پیرو این دستورالعمل نرخ هزینه خدمات در سال 1402 جهت بهره‌مندی افراد حقیقی و حقوقی مؤسسات، نهادها و مراکز دولتی و عمومی متقاضی استفاده از استودیوهای قرآنی به مؤسسات ابلاغ گردیده است. 

وی بیان کرد: طبق تفاهم‌نامه منعقده با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مؤسسات موظف به رعایت مفاد تفاهم‌نامه جهت بهره‌مندی جامعه قرآنی کشور و تمامی افراد حقیقی و حقوقی عضو مؤسسه هستند. امیدواریم این بستر فراهم شده بتواند گام موثری در جهت افزایش توانمندی‌های تولیدات قرآنی کشور باشد. (دستورالعمل استفاده از استودیوهای تخصصی)

انتهای پیام