صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۰۵۰۹
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز گفت: ۲۷۹ دانش‌آموز بااستعداد مورد حمایت این نهاد در ۱۷۱ مدرسه غیرانتفاعی، نمونه‌دولتی و هیئت‌امنایی به‌صورت رایگان ثبت‌نام شدند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز، رضا البرزی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با اشاره به اینکه طرح مدارس همدل با هدف گسترش و تأمین عدالت آموزشی و تربیتی طراحی و اجرا شده است، گفت: طی توافق صورت گرفته با اداره‌کل آموزش‌ و پرورش و با همکاری مدیران مدارس استان، ۲۷۹ دانش‌آموز معدل بالای ۱۷ مورد حمایت کمیته امداد در ۱۷۱ مدرسه غیرانتفاعی، نمونه‌دولتی و هیئت‌امنایی به‌صورت رایگان ثبت‌نام شدند.

وی ضمن تقدیر ویژه از مدیران مدارس همدل تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان مورد حمایت کمیته امداد را از اهداف اصلی این طرح عنوان کرد و افزود: در این طرح علاوه بر برگزاری کلاس‌های خصوصی و تقویتی برای دانش‌آموزان مورد حمایت، دوره‌های ورزشی و فرهنگی نیز برای این عزیزان در مدارس همدل اجرا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد البرز با بیان اینکه در حال حاضر بیش از هفت هزار و 500 دانش‌آموزان مورد حمایت این نهاد بوده و از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند، گفت: کمیته امداد امام(ره) با خرید تبلت و گوشی هوشمند، پرداخت کمک‌هزینه لوازم‌التحریر و کتب درسی، کمک به تقویت بنیه تحصیلی، پرداخت کمک‌هزینه دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مدارس شبانه، کار و دانش و فنی و حرفه‌ای از دانش‌آموزان مددجو حمایت می‌کند.

این مسئول فراهم‌سازی زمینه تقویت علمی دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد را از اهداف اصلی این طرح برشمرد و بیان کرد: آینده کشور در گرو انجام چنین اقدامات ارزشمندی است که ریشه در آموزه‌های دینی و اعتقادی دارد.

انتهای پیام