صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۰۸۴۱
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱

رئیس کمیته امداد آمل، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون تعداد ۲۴۶ نفر به مبلغ بیست و نه میلیارد و هشتصد میلیون تومان از تسهیلات خود اشتغالی در این شهرستان بهره‌مند شدند.

به گزارش ایکنا مازندران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی  کمیته امداد مازندران، حبیب اله قلی پور، رئیس کمیته امداد شهرستان آمل، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون تعداد ۲۴۶ نفر از مددجویان کمیته امداد به مبلغ بیست و نه میلیاردو هشتصد میلیون تومان از تسهیلات خود اشتغالی در این شهرستان بهره‌مند شدند.

وی افزود: به منظور پایدارسازی مشاغل ایجادشده و کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی در فضای مجازی دو دوره کلاس آموزشی با حضور ۱۵۰ نفر از مجریان طرح‌های اشتغال توسط اساتید دانشگاه برگزار شد.

قلی پور تصریح کرد: جهت تسریع در پرداخت تسهیلات به معرفی شدگان به بانک‌های عامل و رفع موانع درجذب تسهیلات علاوه بر حضور در بانک‌ها و پیگیری موارد مربوطه، در کارگروه اشتغال فرمانداری نیز پیگیری‌های لازم در این خصوص صورت می‌گیرد.

رئیس کمیته امداد آمل خاطرنشان کرد: برنامه ابلاغی شهرستان آمل برای سال۱۴۰۲ ایجاد ۱۱۶۰ فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان از منابع جزء۳ و ۴ بند ب تبصره ۱۸ است، که در صورت تامین اعتبار، این تعداد فرصت شغلی محقق خواهد شد.

انتهای پیام