صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۳۱۱
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
انسیه خزعلی:

مشاور امور بانوان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به وجود موانع در رشد بانوان کشور گفت: در سیاستگذاری‌هایی که از سوی رهبر معظم انقلاب ذکر شده به موضوعاتی چون رشد بانوان، برداشتن موانع از پیشرفت آنها و توجه به ارتقا و جایگاه خانواده توجه شده است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، آئین اختتامیه جشنواره ملی بهیندخت امروز، ۲۱ آبان‌ماه در سالن حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

انسیه خزعلی، مشاور امور بانوان و خانواده رئیس جمهور در این مراسم با محکوم کردن فجایع وحشتناک غزه که از سوی رژیم صهیونسیتی رقم می‌خورد گفت: عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی از ویژگی‌هایی است که برای دوران نوجوانی ذکر می‌کنند. در این دوران است که روحیه عدالت‌جویی و انسانیت پرورش پیدا می‌کند. شما دختران باید به این موضوع افتخار کنید که عالم هستی به شما نگاه ویژه‌ای دارد. 

وی با اشاره به اینکه پرورش کل انسانیت به دوش مادران گذاشته شده است گفت: مادر محور اصلی خانواده است که این موضوع را باید به عنوان لطف هستی تلقی کرد؛ بنابراین پرورش دختران اولویت و جایگاه خاص خود را دارد.

خزعلی با اشاره به وجود موانع در رشد بانوان کشورمان گفت: در سیاستگذاری‌هایی که از سوی رهبر معظم انقلاب ذکر شده موضوعاتی چون رشد بانوان، برداشتن موانع از پیشرفت آنها و توجه به ارتقا و جایگاه خانواده توجه شده است. خانم‌ها به دلیل جایگاه خود در خانواده و محوریتی که در آموزش دارند در اولویت قرار می‌گیرند.

معاون رئیس جمهور افزود: در سال‌های اخیر بیشترین تعداد پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها از دختران بودند. امسال ۶۱ درصد پذیرفته شدگان کنکور از دختران بودند.

وی با اشاره به طرح آذر گفت: در طرح آذر که مخصوص آموزش دختران و زنان روستایی است؛ هر یک از دختران به تعدادی از زنان اقوام خود سواد یاد دادند. طرح آذر برای سوادآموزی زنان عشایر و روستایی بود که به همت دختران با موفقیت انجام شد.

خزعلی ابراز امیدواری کرد که خانواده‌ها تلاش و هماهنگی بیشتری با وزارت آموزش و پرورش برای تربیت دختران داشته باشند.

وی با اشاره به همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: جشنواره‌ای را با محوریت خانواده در نظر گرفتیم که از بخش‌هایی همچون خانواده و کودک، خانواده و بازی، خانواده و تربیت و خانواده و مهارت آموزی تشکیل شده است و هدف از این جشنواره شناساندن ظرفیت‌های تربیتی خانواده‌ها است.

انتهای پیام