صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲

در حاشیه دوازدهمین دوره از مسابقات بین‌المللی قرآن کویت، نمایشگاهی از نحوه کتابت قرآن در طی قرون گذشته برگزار شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری دولتی کویت، در حاشیه برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن کریم کویت  در نمایشگاهی با عنوان «فی صحف مکرمه» برگزار شده که طی آن با نمایش قرآن‌های تاریخی و نسخ خطی اسلامی و برگزاری تعدادی رویداد فرهنگی از بازدیدکنندگان استقبال می‌شود.

 
این نمایشگاه مراحل کتابت قرآن و علاقه مسلمانان به آن در طول اعصار را روشن می‌کند و سیر تحول انواع خط و تولید نسخه‌های خطی با تصاویری از آنها عرضه شده است.
 
این نمایشگاه شامل برنامه‌ها و رویدادهایی است که از سوی سازمان‌های دولتی و انجمن‌های مربوطه از کویت، کشورهای عربی و اسلامی و هنرمندان و خوشنویسان از کشورهای مختلف جهان تدارک دیده شده است.
 

دوازدهمین دوره جایزه بین‌المللی کویت ویژه حفظ و تلاوت قرآن کریم، چهارشنبه هشتم نوامبر (هفدهم آبان) با حمایت شیخ نواف الاحمد، امیر کویت آغاز شد.  

سلمان الکندری، سخنگوی وزارت اوقاف این کشور گفت که این جایزه که با حضور عبدالرحمن المطیری، وزیر اوقاف و امور اسلامی  آغاز شده تا ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) ادامه خواهد داشت و شرکت‌کنندگانی از ۷۰ کشور مختلف در آن حضور دارند.  

الکندری افزود: این جایزه که ۱۲۱ حافظ و قاری در آن به رقابت می‌پردازند، با هدف معرفی قرائت قرآن، گسترش روحیه رقابت برای حفظ قرآن کریم و تشویق  نسل جدید به حفظ قرآن برگزار می‌شود. وی تصریح کرد: مسابقات جوایز در چند شاخه از جمله حفظ کل قرآن کریم با تجوید، روایت‌های ده‌گانه و حفظ کل قرآن برای کودکان برگزار می‌شود.

انتهای پیام