صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۳۶۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷
جانِ کلام

راوی می‌گوید شما از کجا می‌دانید که این جاهلِ فاسدِ فاجر و حتی این کافر فعلی، در روز مرگ فرد متقی نخواهد شد؟ و شما فرد شقی نخواهید گشت! چه کسی می‌تواند این را بداند؟ هیچکس نمی‌داند. ائمه(ع) و انبیاء(ص) نیز از عاقبت‌شان می‌ترسیدند. عاقبت و سابقه هر فردی جز برای خدا روشن نیست. [آیت‌الله محمد شجاعی(ره)]

به گزارش ایکنا، آیت‌الله محمد شجاعی(ره) در یکی از سخنرانی‌هایشان درباره کبر و خودپسندی گفته‌ است: این آدم چگونه خودش را برتر از دیگری می‌داند. پیش خود می‌گوید من نماز می‌خوانم اما او نمی‌خواند؛ من فلان علم را می‌دانم اما او نمی‌داند؛ پس من امتیاز بر او ندارم؟! این امتیازات، امتیازات ظاهری است این‌ها ارزشی ندارند، حتی آن نماز خواندن، انجام دادن واجبات و اجتناب کردن از محرمات، همه امتیازات ظاهری هستند. طبق آیه 13 سوره حجرات «إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ ، همانا گرامی‌ترين شما نزد خداوند باتقواترين شماست» تقوای این دنیا مهم است یا تقوای در عاقبت؟ خیلی از تقواهای این دنیا، اشقی در عاقبت بوده است.
 
مرحوم راوی می‌گوید شما از کجا می‌دانید که این جاهلِ فاسدِ فاجر و حتی این کافر فعلی، در روز مرگ فرد متقی نخواهد شد؟ و شما فرد شقی نخواهید گشت! چه کسی می‌تواند این را بداند؟ هیچکس نمی‌داند. ائمه(ع) و انبیاء(ص) نیز از عاقبت‌شان می‌ترسیدند. عاقبت و سابقه هر فردی جز برای خدا روشن نیست.
 
 

 

طرح و تدوین از حسین رشیدی

انتهای پیام