صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۱۸۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵

مدیرکل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه مدارس ابتدایی استان تهران فردا 24 آبان‌ماه غیر حضوری شده و یک سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی نیز دورکاری می‌کنند، گفت: مجوزهای روزانه طرح ترافیک در روز چهارشنبه ازسوی شهرداری صادر نمی‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، علیرضا مزینانی، مدیرکل محیط زیست استان تهران در حاشیه کارگروه اضطرار آلودگی هوا اظهار کرد: با توجه به تشدید آلودگی هوای استان و براساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای  تهران، کلاس‌های آموزشی پیش دبستانی و مقطع ابتدایی آموزش و پرورش در استان تهران به غير از شهرستان های دماوند و فیروزکوه فردا چهارشنبه، ۲۴ آبان‌ماه غیر حضوری و به صورت «مجازی» دایر است و مهدهای کودک تعطیل هستند.

وی ادامه داد: براساس این مصوبه فعالیت‌های ورزشی در فضای باز برای سایر مقاطع تحصیلی ممنوع است.

مدیرکل محیط زیست استان تهران بیان کرد: براساس مصوبات این جلسه یک سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی با اولویت افراد دارای بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های زمینه‌ای، تنفسی و خودایمنی و خانم‌های باردار و مادرانی که فرزند زیر هفت سال دارند، در روز چهارشنبه از ظرفیت دورکاری استفاده کنند.

مزینانی گفت: مجوزهای روزانه طرح ترافیک در روز چهارشنبه ازسوی شهرداری صادر نمی‌شود. همچنین، پلیس راهور و پلیس راه فاتب از تردد شبانه خودروهای گازوئیلی سنگین که آلاینده قابل رویت دارند، جلوگیری کنند.

وی تأکید کرد: پایگاه‌های سیار فوریت‌های پزشکی اعم از اورژانس و هلال احمر در مناطق پرتردد شهر جانمایی شود.

 

انتهای پیام
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۷:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۴
سلام
دیشب حدود ساعت 17 لغو شد.