در ابتدا خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گفت: 24 آبان ماه، سالروز گرامیداشت علامه طباطبایی و روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار است، سی و یکیمن دوره هفته کتاب مزین به شعار «آینده خواندنی است» بوده و فرصتی برای پاسداشت فعالان این عرصه است و اینجانب، ضمن تبریک فرا رسیدن سی و یکمین دوره هفته کتاب به تمامی کتابداران، کتابخوانان، نویسندگان و دوستداران کتاب، از زحمات صادقانه و ارزشمند فعالین این عرصه به ویژه همکاران فرهیخته و تلاشگر کتابخانه های عمومی استان آذربایجان غربی صمیمانه قدردانی میکنم.
معصومی با اشاره به افزایش شاخصهای کتابخانهای در یک سال گذشته گفت: با تلاش کارکنان کتابخانههای عمومی در یک سال گذشته، رشد 20 درصدی در میزان عضویت و رشد بیش از 45 درصدی در میزان امانت گرفتن کتاب از کتابخانههای عمومی استان را داشتهایم، هم چنین، با عنایت ویژه استاندار و مصوبات سفرهای شهرستانی وی، افق گسترش بیش از 6 هزار متر مربعی در فضای کتابخانهای را در پیش رو داریم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجان غربی تبدیل فرهنگ کتابخوانی به یک گفتمان اثربخش را محوریت برنامههای کتابخانههای عمومی استان عنوان کرد و گفت: تلاش برای جذب حداکثری عموم به کتابخانه، پویایی کتابخانه، بهروزرسانی خدمات، بازطراحی فضای کتابخانه و خدمات کتابخانهای، توجه ویژه به نیازهای مطالعاتی اقشار مختلف، ترویج کتابخوانی در مناطق کمبرخوردار با تمرکز بر گروه سنی کودک و نوجوان و ... از برنامههای این ادارهکل است.
وی در پایان از مسئولان، خیران و عموم مردم و ... خواستار همراهی و یاری به کتابخانههای عمومی در ساخت و تجهیز کتابخانه، اهدای کتاب و ... شد.
رضا ابراهیمی، معاون سیاسی، اجتماعی استاندار آذربایجانغربی گفت: کتاب یک عنصر فرهنگی و ماندگار و کتابخانه یک نهاد فرهنگی اثرگذار است که در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین آحاد مردم تلاش میکنند.
وی ضمن تبریک سی و یکمین دوره هفته کتاب به تلاشگران این عرصه گفت: در دو سال اخیر، اقدامات مؤثری در حوزه کتابخانههای عمومی در سطح استان انجام شده و توسعه فضای کتابخانهای به ویژه در مناطق محروم از اهداف سفرهای شهرستانی استاندار و شورای برنامهریزی و توسعه است جلسات انجمن نیز در پیشبرد اهداف کتابخانههای عمومی و ارتقا کمی و کیفی کتابخانههای عمومی بسیار راهگشا است.
ابراهیمی ضمن تأکید بر لزوم افزایش سرانه مطالعه در جامعه گفت: در بحث ترویج کتابخوانی، خانواده نقش مهم و اساسی از طریق ایجاد انگیزه و تقویت عادت به مطالعه دارد، کودکان و نوجوانان، قشر آیندهساز هستند و باید فرهنگ کتابخوانی را در وجود آنها نهادینه کنیم و در این راستا آموزش و توجه به خانوادهها لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: ایران اسلامی، کشوری با سبقه فرهنگی و تاریخی گسترده است، تولید محتوای مناسب، تولید محتوا و قلمفرسایی نویسندگان متناسب با ذائقه و نیازمندی جامعه با رعایت اصالت دینی و اسلامی، لازمه تقویت بنیه فرهنگی کشور است.
در پایان این مراسم از برگزیدگان فعال در حوزه کتابخانههای عمومی تقدیر شد.
انتهای پیام