صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۲۱۶۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵

رئیس کمیته امداد امام(ره) شهرستان سیمرغ از مساعدت ۳۵۰ میلیون تومانی خیرین شهرستان سیمرغ به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد خبر داد.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد مازندران، مهدی دامادی، رئیس کمیته امداد امام(ره) شهرستان سیمرغ، با اشاره به اینکه ۷۹۸ خانوار تحت حمایت کمیته امداد شهرستان سیمرغ قرار دارند و از حمایت‌های این نهاد بهره‌مند می‌شوند، گفت: در ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۲ به تمامی دانش‌آموزان تحت حمایت این نهاد بسته لوازم‌التحریر، کیف، پوشاک و... پرداخت شد.

وی افزود: این مساعدت‌ها با همکاری خیرین شهرستان و مراکز نیکوکاری به ارزش ۳۵۰ میلیون تومان تهیه و به دانش‌آموزان اهدا شد.

دامادی تصریح کرد: ۲۴۸ دانش‌آموز در شهرستان سیمرغ تحت حمایت هستند که از خدمات فرهنگی و آموزشی کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام