صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۲۶۳۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸

مراسم راهپیمایی مردم پایتخت مقاومت جهان اسلام به منظور حمایت از مردم مظلوم غزه و اعلام انزجار از جنایات اسرائیل برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمان، همزمان با سراسر کشور و به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه و جبهه مقاومت، مراسم راهپیمایی مردمی عصر امروز، ۲۷ آبان‌ماه در سراسر استان کرمان با حضور مسئولان، اقشار مردم، دانش‌آموزان، دانشجویان و کودکان برگزار شد و مردم با سردادن شعار خواستار توقف کودک‌کشی در غزه شدند و حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین را اعلام کردند.

این مراسم در شهر کرمان از چهارراه ابن‌سینا تا میدان عاشورا برگزار شد و مردم با شعارهایی از جمله «الله اکبر»، «نصر من الله و فتح قریب»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد»، «اسرائیل مرگت باد»، «اسرائیل نامشروع، اسرائیل کودک‌کش»، «با غزه همدردیم، آماده نبردیم»، «یا ایها المسلمون اتحدو اتحدو»، «ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده» و... نفرت خود را از جنایات استکبار جهانی و اسرائیل فریاد ‌زنند.

انتهای پیام