صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۲۸۱۰
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین از آغاز سومین رزمایش «جهادگران فاطمی» در استان قزوین خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی استان قزوین، مهدی صادقپور، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین، یکشنبه ۲۸ آبان در حاشیه مراسم بهره‌برداری از یک خانه محروم در شهر قزوین، گفت: سومین رزمایش «جهادگران فاطمی» در استان قزوین از امروز یکشنبه آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه این رزمایش با حضور گروه‌های جهادی استان قزوین برگزار می‌شود، اظهار کرد: بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در این رزمایش که به مناسبت هفته بسیج برگزار می‌شود مشارکت دارند و این گروه‌های جهادی در ۱۲ عرصه در طی یک هفته در مناطق مختلف استان قزوین به مردم خدمات ارائه خواهند داد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در پایان بیان کرد: امروز در نخستین روز از این رزمایش اصلاح خانه محروم در شهر قزوین، افتتاح قرارگاه عملیاتی جهادی منطقه‌ای ناحیه امام سجاد (ع)، افتتاح پل ورتوان و ویزیت رایگان گروه جهادی پزشکی در شهر محمودآباد توسط جهادگران بسیجی اجرا می‌شود.

انتهای پیام