وی افزود: در راستای اجرای این طرحها بالغ بر چهار میلیارد و 520 میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه به متقاضیان اجرای طرحهای اشتغال پرداخت شد که قسمت اعظم آن از اعتبارات بانکی جزء 4 بند ب تبصره 18 قانون بودجه سال 1402 کشور است.
نیکوکار تصریح کرد: مشکل عمده در جذب این اعتبارات تأمین ضامن معتبر بانکی است که ضمن تعامل با بانکها در جذب کامل و هدفمند این منابع تسریع خواهد شد.
رئیس کمیته امداد امام چمستان با بیان اینکه این نهاد در حال حاضر از هزار و 700 نفر از نیازمندان در بخش چمستان حمایت میکند، خاطرنشان کرد: طرحهای اشتغال کمیته امداد در سه مرحله، پیش از اجرا، حین اجرا و پس از اجرا مورد نظارت کارشناسان با تجربه قرار میگیرد و همین امر موجب شده که این طرحها دارای کمترین میزان انحراف از اهداف مورد نظر باشند.
انتهای پیام