صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۴۱۶۷
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت البرز با اشاره به تمدید پروانه فعالیت مؤسسات قرآنی در کمتر از ۴۸ ساعت گفت: با پیگیری‌های انجام شده پروانه فعالیت سه مؤسسه قرآنی به این روش تمدید شد.

فرخ‌لقا پورمختار، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: مؤسسات قرآنی دارای مجوز فعالیت که پروانه آن‌ها منقضی شده است می‌توانند با مراجعه به سامانه حمد به نشانی qia.ir نسبت به ثبت درخواست و تمدید پروانه فعالیت خود اقدام کنند.

وی افزود: براساس فرآیند جدید در سامانه حمد پس از ثبت درخواست و تکمیل مدارک لازم، حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت پروانه فعالیت مؤسسه صادر خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت البرز گفت: صدور مجوز و پروانه فعالیت مؤسسات قرآنی جدیدالتأسیس نیز مانند روال سابق از طریق سامانه maraakez.ir انجام می‌شود.

پورمختار در ادامه با اشاره به تمدید پروانه فعالیت مؤسسات قرآنی در کمتر از ۴۸ ساعت گفت: با پیگیری‌های انجام شده پروانه فعالیت سه مؤسسه قرآنی به این روش تمدید شد.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر 120 مؤسسه قرآنی در این استان فعالیت دارند، افزود: تعدادی از این مؤسسات هنوز مجوز فعالیت ندارند؛ بر این اساس از مدیران آنها تقاضا می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.

انتهای پیام