صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۴۶۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
سیفی خبر داد:

دبیر اجرایی شورای عالی قرآن شهرداری تهران در جلسه شورای تخصصی قرآن منطقه ۱۶ از احداث دارالقرآن این منطقه خبر داد.

به گزارش ایکنا، جلسه شورای تخصصی قرآن منطقه ۱۶ شهرداری تهران با حضور مهدی سیفی، دبیر شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران، محمد‌امین سالاری‌پور، شهردار منطقه ۱۶، معاونان شهرداری این منطقه و جمعی از فعالان، چهره‌ها و مدیران خانه‌های قرآن و عترت این منطقه در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه ۱۶ برگزار شد.

دبیر شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران، در این نشست ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا‌(س) و قدردانی از زحمات شهردار منطقه ۱۶ در حوزه فعالیت‌های قرآنی گفت: در شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران و فصل جدید مدیریت شهری با حضور آقای زاکانی و معاون فرهنگی و اجتماعی ایشان برنامه‌ریزی‌های مؤثری در راستای ارتقای امر قرآن کریم شده و تمامی سیاستگذاری‌های قرآنی شهرمان مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری طراحی و تنظیم شده است.

سیفی افزود: یکی از فرمایشاتی که مقام معظم رهبری در سالیان اخیر بر آن تاکید داشته‌اند، تشکیل پایگاه‌های قرآنی مساجد بود که ما نیز در حال انجام این عملیات هستیم و در طرح آرمان و بخش مساجد قرآنی انجام وظیفه می‌کنیم. بر همین اساس چهار ضلع اساسی فعالیت‌های قرآنی محله شامل مساجد، مدارس، محله و منازل است که با اتصال این چندضلع به هم شاهد شکوفایی قرآن در محلات خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در سرای محلات حدود ۳۵۲ خانه قرآن و عترت داریم که بناست این خانه‌های قرآن و عترت فعالیت خودشان را افزایش و کارشان را ارتقا دهند. ضلع بعدی جلسات خانگی قرآن و عترت هستند و ضلع سوم مدرسه است که در طرح آرمان ۲، مدارس و مساجد درگیر طرح شده‌اند. این طرح به زودی به سرا‌های محلات ابلاغ می‌شود تا دگرگونی و نظم‌بخشی لازم انجام و مسئولان خانه‌های قرآن و عترت که افرادی هستند با صلاحیت مدیریت قرآنی محله، کار را با جدیت دنبال کنند.

سیفی با بیان اینکه مهمترین مراکز هر منطقه برای راهبری فعالیت‌های قرآنی در مناطق، دارالقرآن‌های مناطق هستند، گفت: تا امروز حدود نیمی از مناطق شهر تهران را به دارالقرآن‌های مرکزی مجهز کرده‌ایم و با خبر شدیم شهردار منطقه ۱۶ دارالقرآنی را به این منطقه اختصاص داده‌اند که ذیل این دارالقرآن تمامی فعالیت‌های قرآنی منطقه راهبری و مدیریت می‌شود. این ساختمان باید فضایی در شأن فعالیت‌های قرآنی و دسترسی آسان به همه مناطق داشته باشد و به راحتی مردم بتوانند به آن رجوع کنند؛ همچنین درخواست داریم که نظم برگزاری جلسات شورای قرآن منطقه رعایت شود تا قبل از ماه رمضان شاهد احیای جلسات قرآنی در محلات باشیم.

دبیر شورای عالی قرآن و عترت شهرداری تهران با بیان اینکه شورا با نگاه مثبت و ویژه شهردار تهران و اعضای شورای شهر، ذیل شورای مدیریت قرآنی تشکیل شده است تا تمامی فعالیت‌ها منسجم‌تر شود، گفت: برهمین اساس دو طرح قرآنی را پیش رو داریم که نیاز به همکاری و همراهی شما فعالان قرآنی دارد. یکی طرح مساجد تخصصی قرآن به عنوان قلب سلیم است و دیگری مساجد آرمانی است. این مساجد نیز به سه دستی مساجد آرمانی که برنامه قرآنی شاخص دارند، یا مساجد آرمانی که برنامه ندارند و در نهایت مساجدی که اصلاً آرمانی نیستند، تقسیم می‌شود؛ لذا به دنبال این هستیم که به معنای واقعی فرزندان و مردم را به قلب سلیم برسانیم. برهمین اساس در گام اول بنا داریم، مساجد تخصص قرآنی آرمان را فعال و حمایت کنیم.

وی بر ضرورت برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تربیت معلم قرآن کریم در مراکز قرآنی منطقه تاکید کرد و گفت: در کنار این اقدامات قصد داریم در هر منطقه دو جلسه خانگی قرآنی را حمایت کنیم. همچنین مدارس دخترانه و پسرانه‌ای که فعالیت قرآنی شاخص انجام می‌دهند و از سرای محله که از ابتدای تأسیس خانه قرآن و عترت آنان فعال بوده‌اند، حمایت ویژه می‌شوند. همچنین طرح ترجمه تفسیری قرآن را در برنامه داریم که در بیش از دو هزار محفل قرآنی در سطح شهر تهران در قالب طرح کرامت اجرایی می‌شود.

یادآور می‌شود در پایان این جلسه فعالان، چهره‌ها و مدیران خانه‌های قرآن و عترت این منطقه به دغدغه‌ها و موضوعات قرآنی حول منطقه اشاره کردند.

انتهای پیام