صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۴۷۶۳
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

استاندار یزد با اشاره به تهیه و تدوین فرهنگ‌نامه معرفی مفاخر یزد گفت: این فرهنگ‌نامه‌ با هدف معرفی بیشتر مفاخر، بزرگان و عالمان دینی یزد نظیر آیت‌الله فرساد، استاد حضرت امام خمینی (ره) انجام می‌شود.

به گزارش ایکنا از یزد، مهران فاطمی، استاندار یزد، هفتم آذرماه در حاشیه بازدید از پروژه احیای قبرستان تاریخی جوی هُرهُر یزد با ابراز خرسندی از روند اجرای این پروژه گفت: پس از اولین بازدیدی که با حضور شهردار و رئیس شورای شهر و مسئولان میراث فرهنگی استان یزد انجام شد، اتفاقات خوبی رقم خورده است.

وی با بیان اینکه قبرستان تاریخی جوی هُرهُر یزد یک قبرستان معمولی نیست، اظهار کرد: این مکان مطهر، مدفن پاک علما و مجتهدین بزرگ و مفاخر استان در حوزه‌های مختلف و یک مجموعه فرهنگی مذهبی است.

فاطمی با بیان اینکه در گام اول پروژه احیای این قبرستان، اقدامات سخت‌افزاری انجام خواهد شد، افزود: همگام با مقاوم‌سازی و تعمیر سقف‌ها و بدنه‌ها و بازسازی این مجموعه، تهیه و تدوین فرهنگ‌نامه و شناسنامه قبور در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: تهیه این فرهنگ‌نامه‌ و شناسنامه در راستای معرفی بیشتر مفاخر، بزرگان و عالمان دینی یزد نظیر آیت‌الله فرساد، استاد حضرت امام خمینی (ره) به بازدیدکنندگان انجام می‌شود.

استاندار یزد در پایان با قدردانی از اعضای شورای شهر، شهردار، مدیرکل میراث فرهنگی استان برای همکاری در اجرای این پروژه، گفت: امیدواریم با بهره‌برداری هرچه زودتر از این مجموعه، قبرستان تاریخی جوی هُرهُر به قطب فرهنگی و مذهبی استان تبدیل شود.

انتهای پیام