صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۵۳۸۵
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
در دومین روز از مسابقات سراسری قرآن کریم در بجنورد؛

دومین روز از چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در نوبت عصر، با اجرای چهار گروه از بانوان راه یافته به مرحله نهایی در بخش همخوانی قرآن کریم و ۹ گروه در بخش مدیحه‌سرایی آغاز شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی خراسان‌شمالی در بخش بانوان در محل سالن آمفی تئاتر کمپ پتروشیمی بجنورد برگزار می‌شود.

امروز یازدهم آذر ماه ۴ گروه در رشته همخوانی قرآن با نام‌های نورالزهرا (س) از خوزستان، انیسه الحورا و نورالزهرا (س) از اصفهان و حنان از مازندران با هم رقابت می‌کنند.

همچنین در نوبت شب نیز که از ساعت ۱۸ آغاز می‌شود، رقابت ۹ گروه از استان‌های خوزستان، اصفهان، مازندران، اردبیل، البرز و تهران در بخش مدیحه‌سرایی در دستور کار قرار دارد. 

اسامی هیئت داوران بانوان در بخش همخوانی عبارتند از اعظم بنی فاطمه، صدیقه دانش زار و رئیس هیئت داوران نیز ایمان صحاف است.

بخش نغمات دینی بانوان در رشته دعاخوانی از امروز شنبه ۱۱ آذرماه آغاز شده است.

چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۹ تا ۱۸ آذرماه در شهر بجنورد و به همت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.برای مشاهده پخش زنده این دوره از مسابقات بر روی نشانی https://sepehrtv.ir/live/namaquran کلیک شود.

رقابت‌های آقایان در مجتمع اقامتی داریوش و رقابت‌های بانوان در مجتمع پتروشیمی بجنورد در دو بخش نغماتی(دعاخوانی، همخوانی و مدیحه‌سرایی و اذان ویژه آقایان) و آوایی(قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل و حفظ ۲۰ جزء) برپا می‌شود.

یادآور می‌شود، ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
انتهای پیام