صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۵۸۶۲
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱
در پنجمین روز از مسابقات سراسری قرآن کریم در بجنورد

پنجمین روز از چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در نوبت عصر، با اجرای ۱۸ نفر از بانوان راه یافته به مرحله نهایی در بخش آوایی شامل حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل آغاز شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی خراسان‌شمالی در بخش بانوان در محل سالن آمفی تئاتر کمپ پتروشیمی بجنورد در حال برگزاری است.
 
امروز سیزدهم آذر ماه ۱۸ نفر از بانوان در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل از استان‌های تهران، خراسان‌شمالی، سمنان، کرمانشاه، فارس، مرکزی، قم، اصفهان، یزد و خوزستان که به این مرحله از مسابقات راه یافته‌اند با هم رقابت می‌کنند.
 
در نوبت عصر نیز که از ساعت 14:30 آغاز شد، پنج نفر از استان‌های تهران، سمنان، کرمانشاه، فارس و خراسان‌شمالی در رشته ترتیل رقابت کردند.
 
رقابت چهار نفر دیگر نیز در رشته حفظ ۲۰ جزء از استان‌های مرکزی، قم، اصفهان و یزد در دستور کار قرار دارد. 
 
در نوبت ساعت ۱۸ نیز در رشته قرائت تحقیق چهار نفر از استان‌های اصفهان، خوزستان،لرستان و آذربایجان شرقی  با هم رقابت می‌کنند.
 
پنج نفر نیز در بخش حفظ کل از استان‌های هرمزگان، خراسان‌شمالی، تهران و اصفهان در این مهم شرکت می‌کنند.
 
‌اسامی هیئت داوران بانوان در بخش قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل عبارتند از اعظم شفیعی فرد، ناهید سلطانی، خدیجه بیرانوند، زهره صانعی، صدیقه بارانی، مریم خطیب، فهیمه گلپایگانی، زهرا صدیقی‌نژاد و مریم سعیدی و رئیس هیئت داوران نیز ایمان صحاف است.
 
یادآور می‌شود، چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۹ تا ۱۸ آذرماه در شهر بجنورد و به همت مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.
 
برای مشاهده پخش زنده این دوره از مسابقات بر روی نشانی https://sepehrtv.ir/live/namaquran کلیک شود.
 
رقابت‌های آقایان در مجتمع اقامتی داریوش و رقابت‌های بانوان در مجتمع پتروشیمی بجنورد در دو بخش نغماتی(دعاخوانی، همخوانی و مدیحه‌سرایی و اذان ویژه آقایان) و آوایی(قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل و حفظ ۲۰ جزء) برپا می‌شود، ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
انتهای پیام