صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۶۹۴۲
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۶

طی مراسمی با حضور استاندار خراسان‌جنوبی، جمعی از مدیران و خانواده معظم شهدا در محل فرودگاه بین‌المللی شهید کاوه بیرجند، شب گذشته، 18 آذرماه پیکر مطهر پنج شهید گمنام وارد استان شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان‌جنوبی، مردم شهرهای طبس، فردوس، قائنات، سرایان و درمیان، امروز، 19 آذرماه میزبان پیکر دو شهید گمنام خواهند بود و پیکر دو شهید نیز مهمان مردم شهرهای سربیشه، نهبندان و خوسف می‌شوند.

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پیکر یک شهید نیز جهت تجدید میثاق مردم در بیرجند می‌ماند و پیکر یک شهید، ۲۶ آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در روستای استِند و یک شهید دیگر در روستای بارنجگان شهرستان مرزی زیرکوه تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

مراسم تشییع پیکر شهدا، همزمان با سراسر کشور در روز ۲۶ آذرماه از محل هیئت کهف الشهدا بیرجند آغاز شده و تا میدان ابوذر ادامه خواهد داشت و پس از برگزاری مراسم تشییع، پیکر دو شهید به زیرکوه منتقل می‌شود تا در روستاهای استند و  بارنجگان به خاک سپرده شوند. 

شهید گمنامی که در روستای بارنجگان به خاک سپرده می‌شود ۲۸ ساله در عملیات والفجر سه، مرداد ۱۳۶۲ در منطقه مهران به شهادت رسید و شهید گمنامی که در روستای استند به خاک سپرده خواهد شد، ۲۶ ساله در عملیات مولای متقیان (ع)، اسفند ۱۳۶۰ در منطقه چذابه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام