صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۷۹۳۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

رئیس مرکز قرآن و عترت دفتر امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو گفت: امسال همانند سال‌های گذشته، استان یزد به لحاظ مشارکت در مسابقات قرآنی وزارت نیرو رتبه اول را کسب کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی آب و فاضلاب یزد، مهدی قبادی، رئیس مرکز قرآن و عترت دفتر امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو گفت: امسال بیش از 13 هزار نفر در مسابقات قرآنی وزارت نیرو شرکت کردند که نشان‌دهنده تراز بالای این وزارتخانه در اهتمام به قرآن است.

وی ادامه داد: بزرگترین مطالبه شهدا حفظ فرهنگ قرآنی و عمل به آموزه‌های آن است و هر کجا فرهنگ و اخلاق قرآنی جاری شود، روحیه ایثار و شهادت نیز جریان دارد.

قبادی بیان کرد: اگر ملت غزه امروز در مقابل رژیم کودک‌کش اسراییل صبر و استقامت کردند به برکت انس آنها با قرآن بوده است.

رئیس مرکز قرآن و عترت دفتر امور فرهنگی و دینی وزارت نیرو با اشاره به علاقه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به آموزه‌های قرآنی گفت: ما باید درهای دعا و قرآن را بر روی خود باز کنیم چرا که قرآن دژ مستحکم امت اسلام و کلید صبر و استقامت در برابر دشمن است.

انتهای پیام