صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۰۵۹
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
در پی شهادت جمعی از نیروهای فراجا در راسک؛

در پی شهادت مظلومانه تعدادی از پرسنل جان برکف انتظامی در حمله تروریستی به مقر انتظامی فراجا در شهرستان راسک،‌ شنبه، ۲۵ آذرماه در سیستان‌و‌بلوچستان عزای عمومی اعلام شد.

به گزارش ایکنا، به نقل از دفتر نماینده ولی‌ فقیه در سیستان‌و‌بلوچستان،‌ در پی شهادت مظلومانه تعدادی از پرسنل جان برکف انتظامی در حمله تروریستی به مقر انتظامی فراجا در شهرستان راسک،‌ ضمن صدور پیام تسلیت مشترک نماینده ولی‌ فقیه در سیستان‌و‌بلوچستان و استاندار این استان، شنبه، ۲۵ آذرماه در سیستان‌و‌بلوچستان عزای عمومی اعلام شد. در این پیام مشترک آمده است:
 
«بسم الله الرحمن الرحیم»
 
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
( آل عمران/ ۱۶۹)
 
بی‌شک شهادت هنر مردان خداست و مردان سبزپوش و بی‌ادعای نیروی انتظامی استان سیستان‌و‌بلوچستان همیشه و در همه حال پاسدار آرامش و امنیت استان هستند.
 
امروز شهادت نیروهای جان برکف انتظامی شهرستان راسک به‌دست تروریست‌هایی کوردل و وابسته ایادی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اسرائیل جنایت‌کار رقم خورد که پیشرفت و توسعه استان سیستان‌و‌بلوچستان و وحدت مردم مسلمان را برنمی‌تابند و منافع آن‌ها در آشوب و ناامنی استان است، تا با سلب آرامش مردم به اهداف پلید خود دست یابند.
 
اینجانبان ضمن اعلام یک‌روز عزای عمومی در سیستان‌و‌بلوچستان با تأکید بر پیگیری کامل تا دستگیری و اِعمال اشد مجازات عوامل این عملیات ناجوانمردانه تروریستی از سوی مراجع قانونی، شهادت مظلومانه این دلاورمردان عرصه حفظ امنیت را به محضر حضرت ولی‌عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده‌های معظم و داغدیده ایشان، نیروهای جان بر‌کف نظامی، انتظامی، امنیتی و مردم شهیدپرور سیستان‌و‌بلوچستان تبریک و تسلیت عرض نموده و برای مجروحین سلامتی و شفای عاجل، برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل و برای شهیدان والامقام علو درجات را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.
 بمنه و کرمه
 
مصطفی محامی
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌و‌بلوچستان و امام‌جمعه زاهدان
 
محمد کرمی
استاندار سیستان‌و‌بلوچستان»
انتهای پیام