صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۲۰۲
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
جانشین فرمانده فراجا:

جانشین فرمانده فراجا با اشاره به «جنایت راسک»، تاکید کرد: این جنابت بی‌پاسخ نخواهد ماند و پاسخ سخت و شکننده برایشان خواهیم داشت.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به نقل از روابط عمومی انتظامی استان، سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده انتظامی کل کشور امروز شنبه، 25 آذرماه، درباره «جنایت راسک» اظهار کرد: امروز می‌بینیم که خون انصار و مهاجرین در این عملیات با هم آغشته شده است.
 
وی ادامه داد: از استان‌های مختلف به استان سیستان‌وبلوچستان برای تامین امنیت و آرامش مهاجرت کرده‌اند و از طرفی هم مردم و هم جوانان این استان در کنار هم از امنیت مراقبت می کنند، این جنابت بی‌پاسخ نخواهد ماند و پاسخ سخت و شکننده برایشان خواهیم داشت.
 
جانشین فرمانده فراجا توضیح داد: امروز پاسخ این مردم برای کوردلان و فریب دهندگان و استکبار، همان پاسخ مردم از ابتدای انقلاب است که امروز هم استمرار دارد؛ شهدا ریشه انقلاب را رنگین و آبیاری کردند و در این استان نیز همین گونه است.
 
یادآورمی‌شود؛ نیمه‌شب پنج‌شنبه، ۲۳ آذرماه، در پی حمله گروهک تروریستی به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان، ۱۱ نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیدند، امروز شنبه نیز در سیستان‌و‌بلوچستان عزای عمومی اعلام شده است.
انتهای پیام