صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۸۶۶۱
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد گفت: قصه گنجینه آداب و رسوم و تجلی زندگی اصیل ایرانی _ اسلامی و میراث ناملموسی است که باید سینه به سینه به نسل‌های بعدی منتقل شود.

به گزارش ایکنا از یزد، علی‌اکبر عزیزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، امروز، 27 آذرماه در مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به میزبانی استان یزد گفت: قصه به وسعت بیکرانه هستی و زیستن زندگی‌ها و فراتر از حیات انسان، زمان‌ها، مکان‌ها و سفری به ناگفته‌ها است.

وی ادامه داد: در ورای هر قصه‌ای حقیقتی زیبا وجود دارد و قصه تجلی هویت، اصالت و پیشینه تمدنی هر ملت است. قصه از لالایی مادران آغاز می‌شود و گاهواره کودکان را تاب می‌دهد تا در پیچ و تاب روزگاران و در فراز و فرودهای زندگی تاب بیاورند.

عزیزی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن کریم، قصه‌ها را به زیبایی بیان می‌کند و لذا قصه‌ها برای بیداری انسان‌ها آفریده می‌شود بیان کرد: در جهانی که سلطه‌طلبان سعی در نابودی فرهنگ و اصالت ملت‌ها را دارند، باید برای حفظ و پاسداری هویت‌ها و اصالت‌ها تلاش کرد. قصه گنجینه آداب و رسوم و تجلی زندگی اصیل ایرانی اسلامی و میراث ناملموسی است که باید سینه به سینه به نسل‌های بعدی منتقل شود.

وی، زبان قصه را از مهمترین ابزارها برای جهاد تبیین دانست و گفت: قصه‌ها بهترین ابزار تعلیم و تربیت است که می‌تواند ارزش‌های انسانی را بر فطرت کودکان حک کند. بنابراین قصه‌های خوب سازنده شخصیت کودکانه است و امروزه روایت حماسه بلند و قهرمانانه فلسطین باید به زبان قصه به گوش جهانیان برسد و قصه‌ها راوی صدای کودکان فلسطین و مظلومیت‌شان در بیداری وجدان‌های خفته خواهند شد.

انتهای پیام