صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۰۷۶۸
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی:

حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری، حماسه ۹ دی را یکی از بی‌نظیرترین حرکت‌های مردم در حفاظت از آرمان‌های انقلاب اسلامی قلمداد کرد و گفت:  9 دی پاسخ قاطعانه مردم به فتنه‌گران بود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، امروز، نهم دی‌ماه، در همایش گرامی‌داشت حماسه ۹ دی در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز، این حماسه را یکی از بی‌نظیرترین حرکت‌های مردم در حفاظت از آرمان‌های انقلاب اسلامی قلمداد کرد و گفت: 9 دی پاسخ قاطعانه مردم به فتنه‌گران بود.

وی به خباثت‌های دشمنان علیه نظام اسلامی تأکید کرد و افزود: چهاردهمین سالگرد حماسه مردمی یوم‌الله ۹ دی با شعار محوری بازخوانی فتنه‌های آمریکایی و صهیونیستی در حالی برگزار می‌شود که آتش کور دشمنان برای بهره‌برداری از سالگرد ناآرامی‌های سال گذشته ناکام ماند و در این راستا مردم شبهه‌افکنی و دشمنی‌ها به واسطه پیشرفت‌های نظام اسلامی در همه عرصه‌ها شدت گرفته است.

اسکندری، از بصیرت و فهم سیاسی مردم در رویدادهای مختلف ابراز قدردانی کرد و افزود: امسال گرامی‌داشت حماسه ۹ دی متأثر از تحولات فلسطین و جبهه مقاومت با رژیم غاصب صهیونیستی است که شکست غیر قابل ترمیم این رژیم کودک‌کش باعث شده که از هیچ اقدامی فروگذار نباشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی، صحنه غزه را تقابل حق و باطل قلمداد کرد و گفت: در چهارمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با توجه به پیشرفت‌های جبهه مقاومت و عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی که حاصل میدان‌داری این سرباز ولایت در مواجه با دشمن بود.

انتهای پیام