صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۳۶۱۴
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم:

حجت‌الاسلام والمسلمین نقیب با اشاره به اینکه سهم کشورمان در مجلات بین‌المللی اندک است، گفت: ما در برابر اندیشه‌های برخی از نظریه‌پردازان اروپایی که بر این باورند قرآن یک منبع تاریخی و زبانی است و بر همین اساس باید تفسیر شود، هیچ نظریه و اندیشه‌ای را در جهان تبیین نکرده‌ایم.

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در آیین اختتامیه چهل‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش معارف قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه که امروز 23 دی‌ماه در سالن اجتماعات آستان مقدس امامزاده شاه‌ سیدعلی(ع) در حال برگزاری است، بیان کرد: در روایتی از امام محمدباقر(ع) آمده است: «وقتی حضرت ظهور می‌کنند خیمه‌ها و مراکزی برپا می‌کنند برای کسانی که می‌خواهند به مردم آموزش قرآن بدهند» و این نشان از معجزه آموزش قرآن است.

وی با بیان اینکه برگزاری محافل و مسابقات قرآن، از وظایف ما برای گسترش آموزش قرآن است، افزود: قرآن ظرفیت عظیمی برای فعالیت‌های پژوهشی و مطالعاتی دارد که باید به آن نگاه ویژه داشته باشیم.

نقیب با اشاره به سخنانی از هانری کُربن، شیعه‌شناس فرانسوی مبنی بر اینکه اگر اندیشه محمد(ص) خرافی بود، هیچ‌ وقت جرئت سخن گفتن از علم و دعوت بشر به سمت علم نداشت، اظهار کرد: برخی از بزرگان اروپا مانند ناپلئون بناپارت آرزوی تشکیل حکومتی براساس قرآن را داشتند.

وی ادامه داد: بیش از ۷۵۰ مجله در مجموعه مجلات علمی کشورمان، مجله‌های علوم انسانی هستند که درصدی از آنان مجلات قرآنی هستند، اما سهم کشورمان در مجلات بین‌المللی اندک است.

نقیب گفت: کشور‌های غربی رسانه در اختیار دارند و از این طریق نظریات و اندیشه‌های خود را به گوش جهانیان می‌رسانند، اما به‌دلیل فقدان این نوع رسانه در کشور دسترسی به مجلات بین‌المللی ما بسیار ضعیف است.

وی تصریح کرد: ما در برابر اندیشه‌های برخی از نظریه‌پردازان اروپایی که براین باورند قرآن یک منبع تاریخی و زبانی است و برهمین اساس باید تفسیر شود، هیچ نظریه و اندیشه‌ای را در جهان تبیین نکرده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: با وجود ظرفیت‌های بالقوه‌ای که در کشورمان وجود دارد، امیدوارم بتوانیم تا معارف به‌حق قرآن کریم و کلام اهل بیت(ع) را به گوش جهانیان برسانیم.

انتهای پیام