صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۴۴۲۶
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱

معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش البرز از ثبت‌نام بیش از هشت هزار دانش‌آموز و فرهنگی استان در دهمین مسابقه کتابخوانی «عطر انتظار» خبر داد.

سردار فتح‌الهی، معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی «عطر انتظار» در این استان گفت: تاکنون بیش از هشت هزار نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان استان در این مسابقه ثبت‌نام کرده‌اند.

وی مهلت ثبت‌نام در این مسابقه را پایان دی‌ماه اعلام کرد و یادآور شد: آزمون مرحله اول به صورت آنلاین برگزار می‌شود لذا این آزمون در روزهای هفتم بهمن‌ماه ویژه دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی، هشتم بهمن‌ماه ویژه دانش‌آموزان دوره اول متوسطه، نهم بهمن‌ماه ویژه دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه و همچنین فرهنگیان انجام می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه در بخش دانش‌آموزان بیشترین ثبت‌نام مربوط به شهرستان‌ کرج بوده است، افزود: هدف از برگزاری مسابقه کتابخوانی «عطر انتظار» را رونق و توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت در بین فرهنگیان و دانش‌آموزان اعلام کرد.

انتهای پیام