صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۴۷۸۵
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
در آستانه روز پدر

همزمان با قرار گرفتن در آستانه میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر، انتشارات امیرکبیر کتاب دیگری از مجموعه آثار دکتر مرضیه محمدزاده، با نام «فرزندان امام علی(ع)» و موضوع زندگی فرزندان امام علی(ع) را منتشر کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از انتشارات امیرکبیر؛ مرضیه محمدزاده، نویسنده و پژوهشگری است که تاکنون آثار و مقالات بسیاری در حوزه دین و تشیع منتشر کرده است.

وی دانش‌آموخته رشته‌های تاریخ و تمدن ملل اسلامی، مردم‌شناسی و مدرس دانشگاه مذاهب اسلامی است. این کتاب حاصل پژهش‌هایی است که محمدزاده در حین نگارش کتاب «علی بن ابی طالب صالح المومنین» آن‌ها را تجمیع و تدوین کرده است.

این کتاب در دو فصل به بررسی زندگانی فرزندان امام علی(ع) از فاطمه زهرا(س) و فرزندان امام علی(ع) از سایر همسرانشان می‌پردازد. حب، بغض و تعصب نویسندگان سیره‌ها و تواریخ دینی، اغلب رسیدن به برداشتی نزدیک به حقیقت را مشکل می‌کنند.

با وجود این نویسنده تلاش می‌کند با مراجعه به منابع متعدد، تجزیه، تحلیل و بررسی عمیق استنادی، زندگانی فرزندان امام علی(ع) را از جهات و ابعاد مختلف بررسی و روایت دقیقی از سرگذشت آنان ارائه کند.

فرزندان امام علی(ع)، چهارمین کتاب دکتر مرضیه محمدزاده در انتشارات امیرکبیر،‌ در 350 نسخه و 450 صفحه منتشر و در کتابفروشی‌ها توزیع شده است.

انتهای پیام