صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۵۳۶۸
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۵
۱۸ بهمن

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: با اعلام جدول جدید زمان‌بندی انتخابات هیئت مدیره و بازرسان خانه مطبوعات، این انتخابات در استان هم‌زمان با ۱۴ استان دیگر، ۱۸ بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، پیام احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: با اعلام جدول جدید زمان‌بندی انتخابات هیئت مدیره و بازرسان خانه مطبوعات، این انتخابات در استان هم‌زمان با 14 استان دیگر، 18 بهمن برگزار می‌شود.

وی افزود: براساس جدول اعلامی معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ، فراخوان برگزاری انتخابات از طرف خانه مطبوعات استان تا قبل از سوم بهمن منتشر خواهد شد.

وی با بیان اینکه مهلت نام‌نویسی از نامزدهای انتخاباتی از چهارم تا دهم بهمن تعیین شده است، تصریح کرد: برگزاری این دوره از انتخابات خانه همچون دوره قبل به صورت الکترونیکی است و فرآیند عضوگیری خانه مطبوعات نیز به صورت موقت از 13 بهمن تا زمان برگزاری انتخابات متوقف می‌شود.

احمدی اظهار کرد: دیگر مراحل برگزاری این انتخابات همچون بررسی شرایط نامزدها، رسیدگی به اعتراضات آنان، امکان انصراف الکترونیکی از نامزدی، ثبت درخواست تغییر نقش نامزدها و اعلام نهایی اسامی آنان هم براساس جدول اعلامی اجرایی خواهد شد.

وی، امکان پذیرش اعضای جدید و پیگیری رفع نواقص برای برقراری عضویت آن دسته از افرادی که به دلایل متعدد در فهرست اعضای خانه قرار نگرفته‌اند را هم یادآور شد و گفت: برخی از این دلایل به پایین بودن نظم انتشار، تغییر رسانه و انجام نشدن اصلاحات مربوط به آن، لغو مجوز، پایان همکاری‌های رسانه‌ای و پایان اعتبار پروانه فعالیت رسانه بازمی‌گردد که لازم است، متقاضیان عضویت در خانه در اولین فرصت و تا پیش از توقف عضوگیری، نسبت به تکمیل پرونده و به‌روزرسانی اطلاعات خود اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اداره امور خانه مطبوعات طبق ماده 21 اساسنامه به عهده هیئت مدیره‌ای مرکب از هفت نفر عضو از رسته‌های مختلف و ۲ نفر بازرس است.

احمدی درباره ترکیب هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسته‌های مربوط به آن افزود: 2 نفر از مدیران مسئول و یا صاحبان امتیاز نشریات چاپی یا الکترونیک با یک نفر عضو علی‌البدل، سه نفر از روزنامه‌نگاران شاغل در رسانه‌های استان با 2 نفر عضو علی‌البدل، یک نفر از مسئولان نمایندگی‌ها و سرپرستی‌های روزنامه‌های سراسری با یک نفر عضو علی‌البدل و یک نفر از مسئولان نمایندگی خبرگزاری‌ها یا پایگاه‌های خبری سراسری با یک نفر عضو علی‌البدل با رأی مخفی به‌صورت الکترونیکی برای عضویت در هیات مدیره انتخاب می‌شوند.

گفتنی است، خانه مطبوعات و رسانه‌های استان به عنوان مؤسسه‌ای فرهنگی، صنفی، غیردولتی و غیرتجاری و مستقل از میان دست‌اندرکاران مطبوعات و رسانه‌های استانی دارای مجوز فعالیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایندگان نشریات سراسری، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تشکیل می‌شود تا با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و به موجب اساس‌نامه اهداف موردنظر را دنبال کند.

انتهای پیام