صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۶۴۳۲
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه این امر نشانه معنویت در جامعه است، گفت: دشمنان تلاش دارند تا یأس و ناامیدی را در بین جوانان ترویج دهند.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان، صبح امروز، 8 بهمن در جمع مسئولان استان با اشاره به برگزاری مراسم اعتکاف گفت: جوانان استان از این مراسم معنوی پرشور استقبال کردند که در این راستا این امر نشانه معنویت در جامعه است.

وی ادامه داد: دشمنان تلاش دارند تا ناامیدی را در بین جوانان ترویج دهند که همه باید دست به دست هم بدهند تا ایران مقتدر پاینده باشد.

امام جمعه سمنان هدف میانی نظام جمهوری اسلامی را پیشرفت همراه با اخلاق و معنویت دانست و اظهار کرد: اگر کارها برای قرب الهی باشد می‌توانیم به این هدف دست یابیم.

به گفته وی؛ حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است که بر این اساس نظر تمام مراجع عظام تقلید، حفظ نظام اسلامی است.

انتهای پیام