صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۶۹۲۴
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴

شهید «مهدی مرادی» در وصیت‌نامه‌اش آورده است: باید خون امام حسین(ع) در رگ‌های ما جوشان شود تا اسلام و منطق امام حسین(ع) را درک کنیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از دفاع‌پرس، شهید «مهدی مرادی» ۳۰ خرداد سال ۱۳۴۷ در شهرستان مشگین‌شهر دیده به جهان گشود. وی ضمن دریافت دیپلم‌ به فراگیری علوم دینی و حوزوی نیز تا سطح یک پرداخت و سپس به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت.

این شهید والامقام سرانجام در 22 فروردین ۱۳۶۶ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و پیکرش در گلزار شهدای عاشورای زادگاهش به خاک سپرده شد.

در فرازی از وصیت‌نامه شهید «مهدی مرادی» آمده است:

«واقعه کربلا و (امام) حسین(ع) را شنیده‌ایم که امام حسین(ع) با تمامی فرزندان و یاران عزیز خود تا آنجا جنگ کرد که توان رزم داشت و همان خون امام حسین(ع) است که باید در رگ‌های ما جوشان شود تا اسلام و منطق حسین(ع) را درک کنیم و همان نتیجه خون یاران حسین(ع) و مظلومیت خون آن‌ها و پیام‌رسان خون حسین(ع) توسط زینب(س) است که آیین محمد(ص) و قرآن، تا حال زنده مانده است.»

انتهای پیام