صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۸۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱

فرماندار میامی از برگزاری مانور رأی اولی‌ها در میامی و کالپوش خبر داد و گفت: ترغیب جوانان برای مشارکت در انتخابات در زمره اهداف این طرح بود.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، علیرضا آشوری، فرماندار میامی، امروز، 17 بهمن‌ماه در چهاردهمین جلسه ستاد انتخابات شهرستان میامی با اشاره به اقدامات انجام شده برای انتخابات یازدهم اسفندماه سال جاری گفت: دوره آموزشی ویژه تمامی اعضای شعب در شهرستان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه همه چیز مهیای برگزاری انتخابات پرشور در شهرستان میامی است، ادامه داد: از ظرفیت تمامی ادارات برای انتخابات پرشکوه استفاده می‌شود که در این راستا زمان‌بندی در حوزه آموزش انتخابات بسیار حائز اهمیت است که تلاش می‌شود امور منطبق بر این موضوع پیش برود.

فرماندار میامی از برگزاری مانور رأی اولی‌ها در شهر میامی و بخش کالپوش خبر داد و افزود: ترغیب جوانان برای مشارکت در انتخابات در زمره اهداف این طرح بود.

وی با اشاره به تأمین خودرو در حوزه پشتیبانی گفت: در دو بخش شهرستانی و استانی اقلام مورد نیاز در هر صندوق در غالب یک چک لیست تهیه و نسبت به رفع کمبودهای احتمالی اقدام خواهد شد.

فرماندار میامی با بیان اینکه یک مانور برگزاری انتخابات در شهرستان برگزار خواهد شد، یادآور شد: شعبی که مشکل آنتن‌دهی اینترنت دارند نیز احصا و گزارش آن به کمیته ارتباطات و فناوری ستاد انتخابات استان سمنان اعلام می‌شود.

انتهای پیام