صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۹۲۸۱
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز، حرکت و مسیر انقلاب اسلامی را ادامه‌دار خواند و گفت: انقلاب اسلامی ریشه در بعثت، غدیر و عاشورا دارد.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام یوسف خواجه امیری، مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز عصر امروز، 22 بهمن در جمع بانوان و بسیجیان پایگاه شهدای توحید حوزه حضرت زینب(س) شیراز به هویت، فرهنگ، اصالت و ریشه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: به کوری چشم دشمنان و منافقان داخلی و خارجی نظام، انقلاب اسلامی وارد چهل و پنجمین سال پیروزی خود شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز، حرکت و مسیر انقلاب اسلامی را ادامه‌دار خواند و گفت: انقلاب اسلامی ریشه در بعثت، غدیر و عاشورا دارد. یکی از مهم‌ترین حوادث تاریخی واقعه مهم غدیر است که در این واقعه دین مبین اسلام ابلاغ و حجت بر همگان آشکار شد.

وی اظهار کرد: پس از واقعه غدیر نفوذ شیاطین در دل مردم و تبلیغات دشمنان دین خدا باعث شد تا تفرقه‌ای ایجاد شود و افرادی که با بصیرت نسبی دین را انتخاب کرده بودند، امام معصوم زمانشان را تنها بگذارند و خانه‌نشین کنند.

خواجه امیری با بیان اینکه دشمنان داخلی و منافقان کوردل نظام اسلامی عقبه همان دشمنان دین اسلام در زمان معاویه هستند، افزود: دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی با تبلیغات سوء سعی دارند مردم را از انقلاب و نظام اسلامی که به وسیله مردم ایجاد شده است، جدا کنند و اسلام را به انزوا بکشانند، اما از این غافل هستند که این انقلاب و نظام اسلامی ریشه در غدیر، بعثت و عاشورای حسینی دارد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز تصریح کرد: البته در زمان امیرالمومنین(ع) مردم امام معصوم را تنها گذاشتند چرا که فریب مال و منال و تبلیغات معاویه و همدستان آن‌ها را خوردند، اگر چه افراد با بصیرتی و با نفوذی در بین افراد بودند اما مغلوب اموال، تبلیغات و پروپاگاندای معاویه و حاکم جور وقت شدند.

وی در پایان افزود: دشمن با پرو پاگاندای سیاسی حوزه اقتصاد راهدف قرار داده است و سعی دارد تا با ورود به اقتصاد و ضعف در مدیریت اقتصادی مردم را به نظام و رهبری بدبین کند لذا سعی می‌کند تا با حربه‌های مختلف از جمله ناامنی در سطح کشور و با تبلیغات گسترده دروغین مردم را از ورود به پای صندوق‌های رای که می‌تواند نظام را بیمه کند، باز دارد و این نظام را ناکارآمد جلو دهد و با اجیر کردن افراد خود فروخته و با ایجاد ناامنی و یأس در جامعه به اهداف شوم خود برسد.

انتهای پیام