صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۹۵۵۸
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
طی حکمی از سوی وزیر ارشاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی شبیر فیروزیان را به عنوان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کرد.

به گزارش ایکنا، بر اساس حکمی از سوی محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شبیر فیروزیان به عنوان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد. 

شبیر فیروزیان پیش از این به عنوان مشاور محتوایی و پژوهشی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد فعالیت داشت. 

یادآوری می‌شود، شبیر فیروزیان، استاد دانشگاه شریف و دارای دکتری تفسیر تطبیقی قرآن کریم از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم قم و با سابقه تدریس در دانشگاه‌های صنعتی شریف، علامه طباطبائی و صنعتی امیرکبیر است.

از دیگر سوابق مدیریتی وی می‌توان به مسئول محتوایی کارگروه قرآن قرارگاه خاتم الأوصیاء سپاه پاسداران به مدت 2 سال، مدیر بخش اعتقادی اداره تحلیل و بررسی‌ها و گفتمان‌سازی معاونت فرهنگی - اجتماعی سپاه پاسداران به مدت 2 سال، عضو شورای عالی گفتمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مدت 3 سال، عضو میز فرهنگی - اجتماعی گروه امنیت مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح(1393)، مدیرکل نخبگانی مرکز گفتمان‌سازی سیاست‌های کلی نظام در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیر انتشارات کتابخانه مجلس شورای اسلامی به مدت 2 سال، نماینده وزیر علوم در شورای اعطای مدرک تخصصی و عمومی حفظ قرآن کریم در 2 سال و نیم گذشته، مشاور راهبردی و محتوایی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در 2 سال و نیم گذشته، مدیر کمیته محتوایی بیست و نهمین و سی امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در 2 سال و نیم گذشته، عضو فعلی شورای سلامت و  سبک زندگی دانشگاه صنعتی شریف است.

علیرضا معاف که از ابتدای دولت سیزدهم معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد بود به دلیل بیماری و آغاز دوره درمانی از مسئولیت خود کناره‌گیری کرد و در حکمی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وی را به سمت مشاور راهبردی ویژه و مسئول راه‌اندازی بنیاد بین‌المللی «یاسین» معرفی کرد.

بنیاد یاسین همچون بنیاد فارابی و رودکی قرار است از جمله بنیادهای تأسیسی وزارت فرهنگ باشد تا در زمینه امور فرهنگی و هنری عترتی فعالیت کند.

انتهای پیام