وی با اشاره به آیه ۱۰۸ سوره توبه «لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا ۚ لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِيهِ ۚ فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَنْ يَتَطَهَّرُوا ۚ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ»، بیان کرد: از روز اول که این نهاد متولد شد بر بنیان تقوا بود، جهاد، روحیه انقلابی و حرف نو زدن که رهبر معظم انقلاب تأکید داشتند که جهاددانشگاهی باید مورد توجه قرار بگیرد، نشان از ظرفیت این نهاد است، نهادی که هم جهاد است هم دانشگاه.
رضانیا بيان کرد: دشمن خیرخواه مردم ما نیست نگاه او بر پایه نگاه ابلیس است که در آیه ۲۸ سوره ص «قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ؛ شیطان گفت: به عزت و جلال تو قسم که خلق را تمام گمراه خواهم کرد» اشاره شده است، لذا دشمن را باید دشمن بدانیم، هر کس در این نظام قدم میگذارد مشغول جهاد است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: دشمن برای انتخابات ما برنامه دارد و دیگر همچون گذشته به دنبال تحریم انتخابات نیست، بلکه به دنبال پایین آوردن میزان مشارکت و ناامید کردن مردم است، اما حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن علیرغم مشکلات اقتصادی و گلایههایی که دارند نشان داد مردم ما به ارزشهای دینی و انقلاب التزام دارند و در انتخابات هم شرکت خواهند داشت، چراکه ایران و انقلاب متعلق به تمام مردم است. ۱۱ اسفندماه پایهگذار رفع مشکلات خواهد بود، چراکه مردم با رأی خود حرف خود را میزنند.
انتهای پیام