صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۱۳۳۰
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹

نخبگان قرآنی آموزش و پرورش خراسان رضوی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان و دانش‌آموزان جهان اسلام موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، رویا فضایلی، معلم ناحیه یک مشهد مقدس و نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم موفق به کسب مقام اول در رشته حفظ کل شد.

همچنین اسما فلکی و سید محمدصادق حسینی دانش‌آموزان ناحیه ۳ و ۲ مشهد و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان و دانش‌آموزان جهان اسلام به ترتیب در رشته ترتیل و رشته حفظ کل،  موفق به کسب رتبه اول و دوم این دوره از مسابقات شدند.

مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان و دانش‌آموزان جهان اسلام از ۲۴ بهمن‌ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور قاریان و حافظان ۱۵ کشور جهان اسلام برگزار شد.

همچنین در مراسم اختتامیه از برگزیدگان توسط رئیس‌جمهور تجلیل شد.

انتهای پیام