صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۱۴۷۰
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
استاد حوزه و دانشگاه:

عفاف حکیم‌فرقان گفت: عمده هدف و غایت، درخواست، شعر و سرودهای شاعران دنبال این است که من تو را ببینم، در حالی‌ که منتظر واقعی باید دنبال جلب نگاه امام زمان(عج) به خود باشد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی مسجد جمکران، عفاف حکیم‌فرقان، استاد حوزه و دانشگاه در همایش «مادرانه» که شامگاه سوم اسفندماه در سالن شهید سلیمانی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، طی سخنانی به تشریح و تحلیل فرازی از دعای ندبه پرداخت و گفت: «مَتى تَرانا وَ نَراكَ» جمله‌ای است که در آن تعارض وجود دارد، در حالی‌ که امام صادق(ع) نگاه و عنایت امام را بر جریان جامعه مدعی انتظار که حرف از «نراک» می‌زند، مقدم کرده است.

وی بیان کرد: عمده هدف و غایت، درخواست، شعر و سرود‌های شاعران دنبال این است که من تو را ببینم، در حالی‌ که منتظر واقعی باید دنبال جلب نگاه امام زمان(عج) به خود باشد.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: باید به معنای رؤیت و شهود، نگاه ویژه داشته باشیم و آن این است که امام جانشین خداست به این معنا که آینه تمام‌نمای اسماء و صفات الهی است و ۱۰۰ اسم و صفت خداوند را متجلی و منعکس می‌کند.

وی اظهار کرد: همان‌طور که خداوند در بحث رحیمیت خود نگاه عام و خاص دارد، اهل‌ بیت(ع) نیز نگاه عام و خاص به موجودات عالم دارند و عنایت خاص حضرات مخصوص انسان‌های خاص خداوند می‌شود که بقیه از آن محروم هستند. 

این استاد حوزه اظهار کرد: در «متی ترانا»، نگاه ویژه حضرت حجت وجود دارد و این‌ یک نگاه تشریفی است که نسبت به همه یاران خود این نگاه را ندارند و تا «ترانا» اتفاق نیفتد؛ «نراک» به درد نمی‌خورد. 

وی به شرایط رسیدن به «ترانا» پرداخت و افزود: التزام عملی به باید و نباید و واجب و حرام باید به‌صورت قطعی و صددرصد صورت گیرد تا نگاه امام حی و حاضر را به خود جلب کنیم؛ اگر کسی التزام عملی را رعایت کرد و وظایف و تکالیف خود را انجام داد، «ترانا» محقق می‌شود و امام نگاه تشریفی به آن‌ها خواهد داشت. 

حکیم‌فرقان با بیان اینکه در زمان غیبت نمی‌توان رؤیت و شهود امام را به‌صورت محسوس درک کرد، گفت: امام عقول را به تکامل می‌رساند و باید باور کرد امام عنایت ویژه به قلوب موالیان خود دارند.

انتهای پیام