صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۲۲۵۰
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱

یک زن پاکستانی به دلیل اینکه لباسی با طرح خطوط عربی به تن کرده بود، به زعم اهانت به قرآن کریم مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

به گزارش ایکنا به نقل از صدی البلد، شماری از شهروندان پاکستانی، به یک زن عابر به دلیل پوشیدن مانتویی که روی آن با خط عربی کلمه «حلوة» (زیبا) نوشته شده بود، حمله کرده و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

آنها دلیل کار خود را اینگونه اعلام کردند که نوشته‌های روی مانتو، آیات قرآن کریم بوده و به این کتاب مقدس اهانت شده است. آنها اعلام کردند که این کلمه یکی از کلمات قرآن است و در نتیجه بدین وسیله قرآن کریم و دین اسلام مورد بی‌حرمتی قرار گرفته است.

فیلم این حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و نشان می‌دهد که زن پاکستانی که بسیار ترسیده، در گوشه‌ای از رستوران نشسته و صورت خود را با دست پوشانده است.

در همین رابطه تعدادی از علمای دینی پاکستان در این باره تأکید کردند که روی این پیراهن کلمه «حلوة» با خط عربی نوشته شده و از آیات قرآن کریم نیست. پلیس نیز از این علما خواست که با ضبط یک فیلم اعلام کنند این زن بی‌گناه است.

توسعه قوانین مجازات توهین به مقدسات دینی در پاکستان

قوانین توهین به مقدسات در پاکستان طی دهه‌ها در حال تغییر بوده است. در سال 1927 میلادی، قانون سخنان نفرت‌انگیز بخش 295 (الف) تحت فشار جامعه مسلمانان تصویب شد. بر اساس این قانون توهین به بنیانگذاران یا رهبران هریک از جوامع دینی جرم جنایی شناخته می‌شود. پس از تشکیل کشور پاکستان در سال 1947 میلادی چندین قانون در خصوص مبارزه با اهانت به مقدسات به قانون مجازات پاکستان اضافه شد.

از سال 1980 تا 1986، دولت نظامی پاکستان قوانین توهین به مقدسات را اصلاح کرد تا آنها را تشدید کند و بندهای جدیدی را با هدف «اسلامی کردن قوانین» و نفی چهره اسلامی اقلیت احمدیه اضافه کرد. بین سال‌های 1987 تا 2017، بیش از 1500 نفر به توهین به مقدسات متهم و حداقل 75 نفر در این اتهامات کشته شدند.

در ژانویه 2023، جمعیت ملی پاکستان با تشدید قوانین مربوط به توهین به مقدسات در این کشور موافقت کرد که این امر موجب نگرانی اقلیت‌ها شد. اقلیت‌ها از این می‌ترسیدند که قوانین جدید منجر به نقض حقوق بشر و فشار بیشتر بر اقلیت‌های مذهبی شود.

توهین به اقلیت‌های مسلمان تنها به دین محدود نمی‌شود، بلکه تحت تأثیر مسائل بین‌المللی است و در سراسر جهان، اقلیت‌های مسلمان در معرض آزار و اذیت قرار دارند.

انتهای پیام