صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۲۶۱۷
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: براساس ماده 70 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی هشت روز قبل از روز اخذ رأی آغاز و تا 24 ساعت قبل از روز اخذ رأی ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی معاونت قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان، عباس نجفی، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان، اظهار کرد: با عنایت به اتمام موعد قانونی تبلیغات، در روز دهم اسفند ماه، هرگونه فعالیت تبلیغاتی نامزدها در این روز برابر قانون ممنوع می‌باشد و با ستادهای تبلیغاتی که خارج از موعد قانونی اقدام به تبلیغات نمایند، برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در روز سکوت انتخاباتی مورد کنترل و رصد قرار خواهد گرفت، اظهار کرد: در این روز نامزدها و ستادهای تبلیغاتی آنان اجازه هیچگونه تبلیغات و پخش اعلامیه و تراکت را ندارند، تا مردم بتوانند با آرامش، کاندیداهای اصلح را به خصوص مطابق شاخصه‌های اعلامی از سوی مقام معظم رهبری انتخاب نمایند.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ادامه داد: ستادهای تبلیغاتی که در پایان مهلت قانونی اقدام به تبلیغات نمایند مطابق قانون با آنان برخورد خواهد شد، همچنین شهروندان محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی کاندیداها در این بازه زمانی به سامانه سجام قوه قضائیه اعلام کنند.

انتهای پیام