صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۲۷۵۷
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱

استاندار چهارمحال و بختیاری پس از انداختن رأی در صندوق گفت: حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی می‌تواند اثرات مهمی داشته باشد، زیرا چشم دوست و دشمن به این انتخابات دوخته شده است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار، امروز ۱۱ اسفندماه در جریان انداختن آرای خود به صندوق در شعبه ۳۷ اخذ رأی در دبستان دخترانه حاج یدالله کیانی شهرکرد در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امروز روز سرنوشت‌ساز است، اظهار کرد: حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی می‌تواند اثرات مهمی داشته باشد، زیرا چشم دوست و دشمن به این انتخابات دوخته شده است، از طرفی حضور پرشور مردم، دوستان و طرفداران انقلاب را شاد و دشمنان را ناراحت می‌کند.

وی ضمن قدردانی از مردم عزیز و ولایتمدار و با فرهنگ چهارمحال و بختیاری، افزود: طبق گزارشات اخذ شده از سراسر استان در ابتدای صبح، مردم حضور گسترده‌ای پای صندوق‌های رأی داشتند که قطعاً این حضور پرشور و مشارکت بالا می‌تواند توسعه کشور و استان را به دنبال داشته باشد، امنیت ملی را ارتقا دهد و دشمن را از دست اندازی به کشور بازدارد، امیدواریم مردم ولایتمدار همانطور که در صحنه‌های مختلف حضور پرشور داشته‌اند، امروز نیز حضور خود را نشان دهند و به رخ دشمن بکشند.

حیدری گفت: مردم امروز در پای صندوق‌های رأی پاسخ یاوه‌گویی‌های دشمن را خواهند داد و روح شهدا و حاج قاسم سلیمانی را شاد خواهند کرد.

انتهای پیام