صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۲۸۶۴
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰

رئیس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه گفت: مردم کرمانشاه با حضور در پای صندوق‌های رأی گرمابخش انتخابات بودند و تاکنون بیش از شش هزار و ۶۰۰ نفر به‌عنوان عوامل نظارتی از شورای نگهبان کار نظارت بر رأی‌گیری را برعهده دارند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام محسن مفید، رئیس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه ظهر امروز، ۱۱ اسفندماه با اشاره به استقبال مردم در پای صندوق‌های رأی، اظهار کرد: مردم کرمانشاه با حضور در پای صندوق‌های رأی گرمابخش انتخابات بودند و تاکنون بیش از شش هزار و ۶۰۰ نفر به عنوان عوامل نظارتی از شورای نگهبان کار نظارت بر رأی‌گیری را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه هرگونه جرم از سوی نهاد‌ها و ضابطین قضائی در صورت بروز و گزارش برخورد خواهد شد، افزود: یکی از ترفند‌های دشمنان ایجاد شاعبه و شایعه است و اگر در انتخابات اثرگذار باشد شورای نگهبان به صورت حساس و دقیق ورود خواهد کرد.

حجت‌الاسلام مفید خطاب به تمام افرادی که می‌خواهند خدشه‌ای بر رأی مردم وارد کنند و مردم را بی‌اعتماد کنند، گفت: نظام جمهوری اسلامی براساس قانون عمل خواهد کرد و برخورد قطعی با عوامل خاص انجام می‌گیرد.

رئیس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه به مخفی بودن رأی هر فرد نیز اشاره کرد و افزود: حق رأی‌دهندگان است که نماینده مد نظر خود را به شیوه شخصی و مخفی در برگه درج کنند و هیچ فردی حق تصویربرداری از برگه رأی‌دهندگان را ندارد.

انتهای پیام