صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۳۴۱۴
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۷

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از برپایی نمایشگاه قرآن و عترت با حضور مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی قرآن و عترت در تالار مرکزی یزد و در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد.

احسان عابدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، از برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در این استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه در آستانه ماه مبارک رمضان و از روز پنج‌شنبه، 17 اسفندماه جاری در تالار مرکزی یزد آغاز به‌کار می‌کند و به مدت پنج روز از ساعت 16 الی 22 برای بازدید عموم دایر است.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه که با مشارکت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد برپا می‌شود، غرفه‌های متنوعی در نظر گرفته شده و تمرکز ویژه‌ای در حوزه نوآوری‌های قرآن و فضای مجازی و قرآن دارد.

عابدی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با محوریت قرآن و عترت ارائه می‌شود بیان کرد: در کنار آن نیز برنامه‌های جانبی اعم از محافل، نشست‌های قرآنی و برنامه‌هایی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به اینکه جزییات دهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان متعاقباً اعلام خواهد شد، هدف از برپایی نمایشگاه قرآن و عترت را ترویج فرهنگ قرآن و عترت(ع) در بین اقشار مختلف و همچنین آشنایی مردم و علاقه‌مندان به علوم قرآنی با جدیدترین آثار و تولیدات در این حوزه برشمرد.

انتهای پیام