وی بیان کرد: در این راستا نظارت بازرسان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ 15 اسفندماه آغاز شده و تا 25 فروردین ماه ادامه دارد. در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی 110 تیم نظارتی با 380 بازرس و در مشهد 70 تیم نظارتی با 230 بازرس این اقدامات را انجام میدهند.
وفا ادامه داد: فرآیند نظارت بر عرضه مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع این مواد در اماکن عمومی از جمله در پایانههای مسافربری، اقامتگاهها، مساجد، اماکن متبرکه و ... در دستور کار این معاونت قرار دارد.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در خصوص نظارت بر آب آشامیدنی سالم نیز تشدید نظارت بر سامانههای آبرسانی و وضعیت آب شربی که در اختیار زائران و مسافران قرار میگیرد و فعالیتهایی از این قبیل نیز توسط بازرسان در حال انجام بوده و مورد رصد و بازرسی قرار گرفته و این روند تا 25 فروردین ماه ادامه دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه تقارن ماه رمضان با ایام نورز است، لذا برنامه نظارتی بازرسان بهداشت و محیط در ساعات قبل و بعد از افطار بر وضعیت بهداشتی این مراکز خواهد بود و اگر مواردی وجود داشته باشد پیگیری و نسبت به رفع نقص آن نواقص اقدام خواهد شد.
انتهای پیام