صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۴۵۰۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
مشهدالرضا (ع) در آستانه نوروز ۱۴۰۳

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۱۰ تیم نظارتی با ۳۸۰ بازرس و ۷۰ تیم نظارتی با ۲۳۰ بازرس و در مجموع ۶۱۰ بازرس کار نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را در ایام نوروز عهده‌دار هستند.

فرشید وفا، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی در خصوص اقدامات آن مرکز همزمان با فرارسیدن ایام نوروز در راستای رفاه حال زائران اظهار کرد: با توجه به اینکه روزهای پایانی سال را پیش رو داریم و امسال تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز است، لذا در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حوزه سلامت محیط و کار این معاونت فرآیند تشدید نظارت بر حوزه سلامت و محیط در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در این راستا نظارت بازرسان بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ 15 اسفندماه آغاز شده و تا  25 فروردین ماه ادامه دارد. در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی 110 تیم نظارتی با 380 بازرس و در مشهد 70 تیم نظارتی  با 230 بازرس این اقدامات را انجام می‌دهند.

وفا ادامه داد: فرآیند نظارت بر عرضه مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع این مواد در اماکن عمومی از جمله در پایانه‌های مسافربری، اقامتگاه‌ها، مساجد، اماکن متبرکه و ... در دستور کار این معاونت قرار دارد.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در خصوص نظارت بر آب آشامیدنی سالم نیز تشدید نظارت بر سامانه‌های آبرسانی و وضعیت آب شربی که در اختیار زائران و مسافران قرار می‌گیرد و فعالیت‌هایی از این قبیل نیز توسط بازرسان در حال انجام بوده و مورد رصد و بازرسی قرار گرفته و این روند تا 25 فروردین ماه ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه تقارن ماه رمضان با ایام نورز است، لذا برنامه نظارتی بازرسان بهداشت و محیط در ساعات قبل و بعد از افطار بر وضعیت بهداشتی این مراکز خواهد بود و اگر مواردی وجود داشته باشد پیگیری و نسبت به رفع نقص آن نواقص اقدام خواهد شد.

انتهای پیام