صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۴۵۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳

نماینده کشورمان اجرای مرحله مقدماتی مسابقات بین‌المللی قرآن امارات را انجام داد و با موفقیت راهی دور نهایی این رویداد شد.

به گزارش ایکنا، امیرهادی بایرامی، روشندل حافظ کل قرآن کریم طی روزهای گذشته برای حضور در بیست و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم کشور امارات عازم این کشور شده است.

وی روز گذشته 19 اسفندماه در مرحله مقدماتی این مسابقات شرکت کرد و با موفقیت به چهار سوال هیئت داوران پاسخ داد و راهی مرحله نهایی مسابقات شد.

بر اساس گفته‌های امیرهادی بایرامی، مسابقات بین‌المللی قرآن امارات امسال برای اولین بار در دو مرحله مقدماتی و نهایی برگزار می‌شود. 

مرحله نهایی مسابقات از سه‌شنبه 22 اسفند آغاز می‌شود و تا دوم فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت. عوامل اجرایی این رویداد بین‌المللی، برنامه حضور متسابقان در جایگاه و شرکت در رقابت را برای اجرا در دو روز آینده اعلام می‌کنند و هنوز روز و ساعت اجرای نماینده کشورمان مشخص نشده است.

مراسم اختتامیه بیست و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور امارات نیز روز سوم فروردین‌ماه برگزار می‌شود و نماینده کشورمان چهارم فروردین به کشور باز خواهد گشت.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
مهدی
|
|
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
خدا نگهدار تو باشه ای عزیز ایران. ما رو دعا کن