صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۴۸۳۸
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

مرکز مشاوره جهت سازمان جهاددانشگاهی تهران، دوره مقدماتی تربیت واقعیت درمانگر را ویژه روانشناسان علاقه‌مند برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، مرکز مشاوره جهت سازمان جهاد دانشگاهی تهران، دوره مقدماتی تربیت واقعیت درمانگر را ویژه روانشناسان علاقه‌مند برگزار می‌کند. مبانی و اصول تئوری انتخاب و واقعیت درمانی، تمرینات عملی و ایفای نقش و تماشا و تحلیل فیلم جلسه درمان از سرفصل‌های این دوره آموزشی مقدماتی است که طی 14 جلسه چهار ساعته برای فراگیران ارائه می‌شود.

شروع این دوره آموزشی از نیمه دوم فروردین‌ماه 1403 است. سیدعلی قاسمی، رئیس کمیسیون روان‌شناسی مثبت انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران، مدرس این دوره آموزشی ویژه روانشناسان است.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این دوره آموزشی می‌توانند به لینک سایت به نشانی https://mjahat.ir/fa مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 88961189 – 021 و 09908863225 تماس بگیرند.

انتهای پیام