وی ادامه داد: وقتی قرآن در شبه جزیره عربستان بر پیامبر(ص) نازل شد، شبه جزیره عربستان در آخرین مرحله انحطاط قرار داشت و این انحطاط به دلیل ضعف در حوزههای اعتقادی، فرهنگی، مدیریت و حکمرانی مستکبرانه ایجاد شده بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: با معجزه قرآن که کتاب هدایت بود، آغاز فصل بازنگری و احیای بشریت اتفاق افتاد و این امر از مکه آغاز شد و بشر در مسیر تعالی قرار گرفت.
گنابادینژاد تصریح کرد: در طول تاریخ، قرآن بهعنوان برترین و مطمئنترین کتاب هدایت در عرصههای فردی و اجتماعی درخشیده است. در عصری که ما توفیق زیست و حیات داشتیم، عالمان بزرگی همچون علامه طباطبایی(ره)، با دو اثر گرانسنگ «اصول فلسفه و روش رئالیسم» و «تفسیر المیزان» در دوره انحطاط و تباهی که تفکرات شرق و غرب، بنای نابودی را داشت، نجات و هدایت بشریت را رقم زد.
وی گفت: نهضت امام راحل از سنگر مسجد با جلسات قرآن و تفسیر احیا شد و پیروزی جبهه حق علیه باطل را به ارمغان داشت. امروز که مقام معظم رهبری افق تمدن نوین اسلامی را بشارت دادند، بدون تردید میتوانیم قرآن و سرمایه قرآن را بهعنوان مطمئنترین نسخه برای رسیدن به قله تمدن اسلامی به بشریت معرفی کنیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: ظرفیتهای قرآنی خراسان رضوی در کشور کمنظیر است. ظرفیت استان در حوزه قرائت قرآن، تلاوت، تدبر مفسران، نشر، هنرهای قرآنی در فعالیتهای آکادمیک و دانشگاهی قرآن در قلهها و بهعنوان فعالیت ممتاز در سطح کشور میدرخشد.
گنابادینژاد اظهار کرد: در دولت سیزدهم توجه به قرآن و حمایت از فرصتهای قرآنی از اولویتهای ریاست جمهوری است و این امر بر کسی پوشیده نیست. لذا امید است دستگاههای ملی بهویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیتهای قرآنی در خراسان رضوی بهویژه از نمایشگاه قرآن حمایت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام