صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۵۹۶۹
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲

استاندار کرمان با بیان اینکه عرصه سیاسی مانند انتخابات بدون کار رسانه‌ای فعال امکانپذیر نیست، گفت: تلطیف فضا و کاهش فضای رقابتی پس از انتخابات و عبور از این فضا کار رسانه‌ها است و باید کمک کنیم در انتخابات متوقف نشویم.

به گزارش ایکنا از کرمان، محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان امروز، ۲۷ اسفندماه در جمع خبرنگاران ضمن قدردانی از اصحاب رسانه برای مشارکت و ایجاد شور انتخاباتی، گفت: اصحاب رسانه علیرغم محدودیت‌ها و فضای نامساعد جوی وقت و انرژی گذاشتند و برای اطلاع‌رسانی کمک کردند.

وی افزود: مردم در روز انتخابات تشنه خبر بودند و انعکاس مباحث انتخابات برای مردم ضرورت داشت و رسانه‌ها با اطلاع‌رسانی مردم را پای صندوق‌های رأی آوردند. پایه اصلی اطلاع‌رسانی و جهاد تبیین رسانه‌ها هستند و عرصه سیاسی مانند انتخابات بدون کار رسانه‌ای فعال امکانپذیر نیست.

فداکار با اشاره به اقدامات یک ساله رسانه‌ای دشمن که با تجهیزات بسیار تلاش کردند تا مردم در انتخابات مشارکت نداشته باشند، اظهار کرد: رسانه‌های کشور بدون امکانات تلاش کردند و کار دشمن ابتر ماند و برنامه‌های دشمن در نطفه خفه شد. رسانه‌ها کمک بسیاری کردند و نشان دادند اگر منسجم و جدی پای کار باشیم خداوند برکت می‌دهد.

وی نقش رسانه‌ها پس از انتخابات را نیز مهم دانست و تصریح کرد: ممکن است شکاف‌هایی پس از انتخاب ایجاد شده باشد که تلطیف فضا و کاهش فضای رقابتی پس از انتخابات و عبور از این فضا کار رسانه‌ها است. گذر از اختلافات کار رسانه‌ای می‌خواهد و باید کمک کنیم در انتخابات توقف نکنیم زیرا متوقف‌شدن سبب نهادینه کردن اختلافات می‌شود و دوره پس از انتخابات وقت جایگزین شدن رفاقت به جای رقابت است.

استاندار کرمان در پایان بر موضوع امیدآفرینی تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید فضای امید و نشاط را در جامعه تقویت و برای کاهش اختلافات سیاسی کمک کنند.

در پایان این نشست از عطیه باقری خبرنگار ایکنای کرمان و فعالان رسانه‌ای در بحث انتخابات ۱۱ اسفند در کرمان با اهدای لوح تقدیر شد.

انتهای پیام